Slavne cure koje imaju pjegice

Danas je dan posvećen slavljenju i isticanju pjegica. To su te male šarmantne točkice na tvojem licu ili tijelu, zbog kojih si ljudima jednostavno neodoljiva.

Nekada su bile omražene, a danas su pak jako moderne, toliko da ih žele i na lice crtaju djevojke koje ih uopće nemaju.

Ako si vlasnica pjegica, pogledaj po čemu si posebna i zašto ih više nikada ne bi smjela sakrivati debelim slojem pudera.


1. Ti si čudo i rijetkost u svijetu

Iako nisu nužno rezervirane samo za crvenokose i plavuše, pjegice najčešće imaju baš te osobe. Prirodne „ginger“ i „blondine“ pak čine 4 do 5 posto svjetske populacije. Dakle, ti si kao rijetki dragi kamen na ovome svijetu.

2. Možeš se vrlo lako probiti u svijetu mode

Cure koje imaju pjegice zavladale su scenom. Razne modne kuće baš traže modele s pjegicama za snimanje svojih editoriala ili za šetanje pistom. Časopis Vogue je u jednom svojem izdanju iz 2017. slavio žene s pjegicama, proglasivši ih pjegavim božicama ljepote. Pa ako jedna Anna Wintour kaže da je nešto fantastično, onda je to uistinu fantastično. Kao što su se nekad nametali trendovi besprijekorne porculanske kože, isto se tako danas slave pjegice.

3. Ne treba ti rumenila niti previše šminke

I dok drugima treba rumenilo, bronzer i svašta nešto kako bi jednobojni ten učinili bar malo zanimljivijim, majka priroda se pobrinula za tebe i dala tvom licu različite nijanse. Čak i ako imaš gdje kakav sitni prištić, bit će ti dovoljno utapkati malo korektora, jer su pjege već same po sebi prirodni korektor. Naime, na curama bez pjegica više će doći do izražaja neka nesavršenost na koži, nego na tebi. Sretna si zato što ne moraš šminkom ništa posebno naglašavati, već imaš ukras na licu koji privlači poglede. Kako su pjegice intenzivnije ljeti nego zimi, s njima uvijek izgledaš kao da si blago osunčana.

4. S njima ćeš uvijek izgledati mlađe nego što jesi

Ok, znamo da ti s 15 ili 16 nije u cilju izgledati mlađa nego što jesi, ali kad zakoračiš u tridesetu ili četrdesetu, bit će ti itekako drago kad ti nepoznati ljudi kroz razgovor budu davali koju godinu manje. Naime, pjegice su najučestalije kod djece i brišu se ulaskom u pubertet, no ako si sretnica kojoj nisu nestale s tena, znaj da će ljude na tvojem licu podsvjesno asocirati na mladost i djetinjstvo.

 

 

pjegice dan voljenja pjegica 22. studeni

Još vijesti