Pjegice

Kada radiš pjegice sa šminkom moraš biti jako oprezna da ne pretjeraš i da one izgledaju prirodno. Inače će jednostavno biti čudno ako imaš random crvene ili smeđe točkice po licu. Trebaju se vidjeti, ali boja ne smije biti intenzivna i moraju biti lijepo raspršene. Ovako ćeš to postići.

Neki imaju prirodno pjegice i ne moraju se brinuti s tim kako ih nacrtati sa šminkom. No, ima i puno cura koje ih nemaju, ali ih žele jer su preslatke. Postalo je popularno imati pjegice i različiti brendovi šminke izbacuju proizvode kojima je upravo to namjena: crtanje pjegica na licu. Ne moraš bacati dodatan novac i kupovati takve proizvode jer zapravo već imaš doma u ormariću sa šminkom sve što ti treba kako bi ih nacrtala.

Makeup lookovi Pravilo u šminkanju koje isprobava sve više cura: Zove se „242“ i oduševilo je mnoge

Cure su pronašle mali trik kako jednostavno i brzo „staviti“ pjegice na lice i to tako da izgledaju totalno prirodno. Trik je isprobala i naša Mirta Miler te je također zadovoljna s krajnjim rezultatom.

 

@mimiermakeup Making my own fake freckles spray? #makeuphacks ♬ Until I Found You - Krac

 

Treba ti samo bočica od spreja za setiranje u kojem više nemaš previše proizvoda te u nju nastruži boju sjenila za oči koja ti je najbolja za pjegice. Nemoj da boja bude pretamna, ali ni prenarančasta. Idealna je nijansa ova kakvu je Mirta odabrala. Kada se sjenilo nastruže i stavi u sprej za setiranje, sve se promućka, i možeš svaki dan u tren oka nasprejati pjegice na svoje lice. Samo ih nakon špricanja prođi s blenderom da izgledaju prirodnije.

 

 

I to je to! Imaš pjegice koje ćeš vrlo lako dodati svaki dan i potrošiti na ovaj korak minimalno vremena. Jednom kada si napraviš smjesu za pjegice, imat ćeš ju dugo dugo. Ukoliko ti nije dovoljno intenzivna boja, samo dodaj još malo sjenila u bočicu. I sjeti se svaki put prije korištenja promućkati.

Stavljanje korektora Greške koje radimo kada stavljamo korektor: Zbog ovih 6 ti ne izgleda dobro kao drugim curama

makeup šminkanje pjegice umjetne pjegice pjegice sa šminkom kako napraviti pjegice da izgledaju prirodno trik za napraviti pjegice

Još vijesti