Nasrin Corfield Smith

Već dugi niz godina usluge estetskih kirurga su među jednima od najtraženijih. Trend estetskih korekcija i popravaka nametnule su zvijezde koje se podvrgavaju takvim zahvatima, kako bi se uklopile u trenutne standarde ljepote.

Primjerice, Kim Kardashian posebice je zaslužna što je puno žena pohitalo kirurzima kako bi povećale svoje stražnjice. Tako se i Nasrin Corfield Smith već sa svojih 18 godina doslovce navukla na filere i sve mogućnosti koje estetska kirurgija nudi.

U svojim snimkama koje objavljuje na TikToku, gdje je prati 66 tisuća ljudi, podijelila je svoje iskustvo s estetskom korekcijom stražnjice i otvaranjem rana na koži.

 

@aestheticcliniclondon Replying to @foodmedetroit I loved them however not worth the aggravation never again!!! #bumimplants #surgeryplastic #botchedplasticsurgery #fyp #foryou ♬ Nice To Meet Ya - Wes Nelson

 

Prvo je započela s ubrizgavanjem filera u stažnjicu, a onda se odlučila za implatante. Iako joj je deset kirurga odbilo izvesti takav zahvat, našao se ipak onaj jedan koji je prihvatio njezinu suludu ideju, bez obzira na zdravstvene rizike i posljedice. Otkrila je kako joj je operacija izvedena negdje u inozemstvu, a ne u Velikoj Britaniji, gdje inače živi.

Implatanti su joj ugrađeni, a onda se dogodilo nešto užasno. Rana joj se otvorila tako da su joj se u potpunosti vidjeli implatanti.

Nasrin se oporavila pa upozorava druge ljude preko društvenih mreža da budu oprezni prilikom izvođenja takvih zahvata i da dobro razmisle kome se predaju u ruke.

Operacije nekad mogu otići u krivome smjeru, zato što se ljudi odlučuju na estetske zahvate na neprovjerenim mjestima i kod nestručnih osoba. Cijene kod takvih polustručnjaka, koji su završili tečajeve ili izučili zanat preko interneta, su suludo niske. To je mamac za naivne, koji žele proći jeftinije, ali koji isto tako nakon toga mogu upasti i u po život opasna stanja.

Ova je cura samo jedna u moru onih koja se odlučila ići pod nož, dok je promatrala poznate zvijezde koje nameću standarde ljepote.

 

estetske operacije standardi ljepote operacija povećavanja stražnjice implatanti u stražnjici otvorena rana na stražnjici zdravstveni problemi zbog estetskih operacija Nasrin Corfield Smith estetska kirurgija

Još vijesti