Galerija Anja Blagojević Anja Blagojević Anja Blagojević +6 Anja Blagojević - 1

Anju Blagojević danas svi znaju kao influencericu i zaljubljenicu u fitness, a njena je životna priča skoro izgledala totalno drugačije. Odgovarala je na pitanja pratitelja na Instagramu, a jedno je bilo i što je oduvijek htjela biti.

Većina influencera nije imala plan da će biti influenceri, već im se taj hobi pretvorio u posao negdje putem. Svatko od njih ima završenu školu i imali su neku ideju o tome čime se žele baviti u životu. Anja Blagojević danas ima gotovo milijun pratitelja na Instagramu, a kada je bila mlađa, imala je neke druge ideje o svojoj karijeri i fakulteti na koji bi išla. Jučer je odgovarala na pitanja pratitelja, a jedan ju je pitao i što je oduvijek htjela raditi. Prije nego se bacila u fitness vode, htjela je biti slikarica! Onima koji prate Anju, ovo možda i neće biti toliko čudno jer svako toliko zna oduševiti ljude kada pokaže i svoju umjetničku stranu. Htjela je biti slikarica i studirati umjetnost. Druga joj je opcija bila da bude arhitekt.

Anja Blagojević o tome što je htjela biti

Stvari su se odigrale puno drugačije za nju. Sadržaj koji kreira za društvene mreže je fokusiran na vježbanje, modu i njen svakodnevni život. Veza s Bakom Prasetom joj je sigurno pomogla da se progura u svijet društvenih mreža i da se okrene toj karijeri.

 

 

Anja Blagojević anja bla da nije influencerica čime bi se bavila što je htjela biti što je htjela studirati

Još vijesti