Modna pista

Kada gledamo modne piste i modele na njima, čini nam se taj svijet tako glamurozan i savršen. Već su puno puta otkrivene neke mračne tajne koje pokazuju da to i nije tako, a mi ti sada otkrivamo i neke potpuno bizarne detalje iz svijeta modelinga.

Modne piste nisu toliko glamurozne i savršene, a osim što modeli često budu u neugodnim situacijama poput da im se govori da su debele iako izgledaju mršavo, da moraju nositi obuću koja im je premala ili prevelika i hodati kao da je sve u redu ili moraju nositi stvari u kojima se ne osjećaju ugodno. Loših strana modelinga ima itekako dosta, a Bright Side sada donosi 10 bizarnih strana modelinga. Točnije, stvari s kojima se susreću modeli koji hodaju pistama, a koje mi gledatelji ne bi nikada rekli da se događaju. Neke od ovih 10 bi te mogle iznenaditi.

1.Na kosu im se stavlja kakao u prahu
S obzirom da su njihova lica i kosa često ti koji su uvijek prekriveni slojem šminke i različitih drugih proizvoda za uljepšavanje, nekada im se na kosu umjesto suhog šampona stavlja kakao u prahu. Da kosa izgleda čišće i malo tamnije, a usput ju i odmore od kemikalija.

anna gantt Dobro došli u brutalan svijet modelinga: Cura u suzama ispričala što je brend tražio od nje

2.Ne mogu normalno brisati nos
Ako imaju posao za taj dan i curi im nos, nitko ih ne pita žele li ostati doma. Ako su bukirane za reviju, nose ju. S obzirom da spremanje i pripreme krenu dosta prije same revije, da ne bi uništile šminku, kada im curi nos, ne mogu ga brisati normalno. Trik koji koriste je da stave maramicu oko prsta i gurnu u nos i tada lagano ispušu nos. Nema puno trljanja.

3.Na bradavicama nose flastere
Nema nikakvih fensi pokrivala za bradavice. I modeli se služe različitim trikovima kada nose neki odjevni komad koji je malo rizičan i koji bi mogao pokazati previše, bilo da se radi o nečem prozirnom ili s velikim otvorom. Da ne bi bilo neugodnosti, bradavice prekrivaju flasterima, tako da dva zalijepe u X.

4.Šminkanje nije uvijek 100% higijensku
Ovisi od piste do piste i od vizažista do vizažiste, ali nekada mogu završiti i u rukama nekoga tko ne pazi 100% na higijenu i tko će ih šminkati kistovima s kojima je šminkan već netko drugi. Tako se lako može završiti s infekcijama ili prištićima.

5.Na prištiće stavljaju ocat
Prištići se lako prekriju šminkom, ali nekada čisto lice može biti one koje će prevagnuti hoće li netko dobiti ili izgubiti angažman. Nema veće nevolje nego kada se prištić pojavi dan prije. Kako ga se što prije riješiti? Modeli na prištić stavljaju ocat. Ovo je bolno! Nije ugodno i peće, ali i pomaže. Preko noći će prištić nestati. Neki koriste i cimet na prištićima da ih se prije riješe.

modna pista Sanjaš o tome da budeš model? Ovi su poznati modeli bili otkriveni na najčudnijim mjestima – i ti imaš šanse

6.Poze mogu biti neudobne i bolne – ali nitko ih ne pita
Svi se uvijek zezaju s modelima na Zarinoj web stranici i njihovim pozama, ali nekada su to takve poze da se zapitamo kako je uopće tim modelima. Sigurno nije lako stajati u nekima od njih. Samo zato što je netko mršav, ne znači i da je fleksibilan. Puno puta moraju biti u pozama koje nisu udobne i to SATIMA i drugi dan završe ukočene i u bolovima.

7.Lice im namažu labelom
Modelima lice izgleda tako lijepo i imaju onaj zdravi sjaj. Ispada da taj zdravi sjaj dolazi i od labela, točnije, različitih balzama za usne. Nije to ništa prirodno, već je ovo pomagalo kojim se koriste. Tako im nekada balzam završi na kapcima, obrazima, nosu, ma cijelom licu. Nije ugodno.

8.Nose cipele koje nisu njihov broj
Pa se zbog toga polome na modnoj pisti. Daju im veće cipele kako bi stvorili iluziju da im noge izgledaju dulje ili tanje. Iako to ne smeta kada se sjedi ili stoji, itekako smeta kada se hoda. Nekada nose i manje cipele pa jedva osjećaju noge. No, nitko ih ništa ne pita.

9.Presvlače se pred svima
Nekada imaju garderobe, nekada nemaju. Puno puta se moraju presvlačiti ispred svih ostalih i ispred puno ljudi. Iako izgledaju savršeno, ne znači da je ovo ugodno za raditi.

10.Lice uranjaju u ledenu vodu
Nije ugodno, ali pomaže. Da bi se riješile natečenosti ili da bi se razbudile – uranjaju lice u vodu s ledom. Neke se i tuširaju u ledenoj vodi da bi se riješile stresa.

Najplaćenije manekenke Najbolje plaćene manekenke na svijetu: One su slavne i lijepe, ali i basnoslovno bogate

moda modeling bizarne činjenice čudne činjenice druga strana modelinga modna pista modna revija iza scene