WC papir

Ako ste nedavno baš prekinuli, a vaš vam se bivši toliko zamjerio, da prema njemu gajite vrlo negativne emocije, onda praznik zaljubljenih može biti itekako iritantan pa čak i bolan.

Taman da ste vezu prekinuli i davno, ali ako se ta osoba ponijela prema vama izrazito loše, sjećanje na nju može biti i dalje gorko.

Iz tvrtke za proizvodnju toaletnog papira, vrlo slikovitog naziva „Who Gives a Crap“, prepoznali su probleme svih onih čija su srca prevarena, slomljena i izdana. Stoga su takvim ljudima dali fantastičan prijedlog kako da zaborave svoje bivše i dobro se nasmiju na Valentinovo.

Tvrtka sa sjedištem u Australiji pružila je mogućnost ljudima da svoje bivše bace u WC školjku, ali doslovce.

Pa kako to ide?

Dakle, ljubavna pisma, čestitke ili ime vašeg bivšeg mogu se pretvoriti u toaletni papir. Ako imate bilo što takvog ili vam se generalno sviđa ideja, možete se javiti na njihovu adresu, a oni će to otisnuti na toaletni papir koji će vam pomoći da obrišete bivšeg iz sjećanja i pustite ga u WC školjku.

Plus, ova tvrtka stvara ekološki prihvatljivi i reciklirani wc papir pa ovim činom pridonosite ekologiji i zaštiti okoliša, kako piše britanski The Mirror. 

Ljudi koji žele nešto takvog, morat će pričekati do 8. veljače, jer će tvrtka tada objaviti više pojedinosti na svojoj web stranici. Naime, cijene izrade takvog proizvoda još nisu objavljene, ali primjera radi - tvrtka trenutačno prodaje kutije od 48 rola wc papira za 66 dolara.

 

baciti bivšeg u wc školjku obrisati sjećanja na bivšeg valentinovo 2023 osveta bivšem

Još vijesti