Galerija Emili Dragaš Emili Dragaš - 3 Emili Dragaš - 4 +5 Emili Dragaš - 5

Ide ti se u kino, a ne znaš koji bi film odabrala? Ovo je jedna preporuka koju možeš ići gledati sama, s frendicom ili s dečkom – svi će biti zadovoljni s tim izborom.

Volimo filmske preporuke jer nekada možda ne bismo niti dali nekom filmu šansu, ali kada vidimo da je oduševio druge, šanse su veće da će dobiti priliku. Nekada jednostavno ostaneš smo bez ideje i nemaš pojma koji sljedeći film odabrati. Emili Dragaš je bila u kinu i podijelila da ju je jedan film oduševio. Gledala je „Dune“.

The Kissing Booth Ono kad kraj uništi cijeli film: 10 filmova čiji je završetak razočaranje

U kina je nedavno došao drugi nastavak ovog filma i malo je reći da su ljudi oduševljeni. Iako film traje 2 sata i 46 minuta, što će te možda odbiti, izgleda da to vrijeme proleti. I kritičari i publika ga hvala već danima, a ako si gledala prvi dio i svidio ti se, očekuj da će ti se drugi svidjeti još više.

Preporuka filma Emili Dragaš

Po Emili, film ima sve što jedan film mora imati i ostavio ju je bez teksta. Ukoliko nisi gledala prvi dio, pogledaj prvo njega pa tek zatim drugi. Ovo neće biti film za svačiji ukus, ali ako voliš SF filmova i Timotheeja Chalameta, onda „Dune“ trebaš dati šansu.

Ukoliko vjeruješ Emilinim modnim preporukama, vjeruj joj i po ovom pitanju jer nećeš požaliti.

 

 

Harry Potter i Brzi i žestoki Likovi iz serija i filmova koji su nastali po ljudima iz stvarnog života – za ovih 9 to nikad ne bi rekla

Emili Dragas film preporuka filma što gledati u kinu dine drugi dio filmska preporuka reakcija na dine

Još vijesti