Arsa

Vjerojatno nije dobro savjetovati učenicima da treba prepisivati, ali nećemo se praviti kao da to nismo nikada radili. Niti mi, a niti Arsa. Prepisivanje je sastavni dio školovanja, a ovako će ti biti još malo lakše.

Arsa, ili Marko Arsenijević, ima jedan super savjet za koji moraš čuti. Podijelio je sa svima svoju omiljenu aplikaciju iz srednjoškolskih dana koja može pomoći kod prepisivanja na testu. Ne savjetujemo ti da se u potpunosti osloniš na prepisivanje i šalabahtere, ali ako si gradivo koliko-toliko naučila, šalabahter ti može pomoći da se sjetiš nekog detalja ili neke riječi, pogotovo ako ti mozak zablokira baš kada ne treba.

Šalabahter Varanje na testu kao profesionalac: Šalabahter koji niti jedan profesor neće pronaći

Prepisuju svi nekada, a ako to već radiš, onda to možeš raditi i na ovaj način. Arsa zna za aplikaciju koja ti može olakšati jer će sve izgledati urednije. Radi se o aplikaciji CamScanner.

 

@arsaovde Opet pokazujem nešto za prepisivanje.. Komentar sa 0 lajkova zapracujem! Insta: @arsaovde #fyp #foryoupage #foryou #tiktoklifehacks #viraltiktoks #schoolhacks ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

Ona će ti pomoći da poslikaš papire ili nečiji šalabahter koji je bolji od tvog i imaš ga pri ruci. Izoštri fotku kako s kamerom nikada ne bi mogla poslikati. Sve se dobro vidi, detaljno, a možeš i zumirati koliko treba. Puno je lakše snaći se i vidjeti što piše nego na papiriću. Aplikacija može čak i tekst s fotografije pretvoriti u pravi tekst.

 

 

Ovisno o tome koji mobitel imaš, neki kažu da to isto Android uređaji imaju kao opciju u kameri. Ako nemaš Android, tvoj mob to nema ili ne možeš pronaći, aplikacija će te spasiti. Jako je jednostavna za korištenje! Sigurno će se nekada tijekom školovanja pojaviti trenutak, ako ne i više njih, kada bi ti ova aplikacija mogla itekako dobro doći. Hvala Marku!

Šalabahter Odličan novi trik kako imati šalabahter na testu ili ispitu bez da te bilo tko primijeti

arsa šalabahter Škola prepisivanje aplikacija prepisivanje s mobitela olakšati prepisivanje

Još vijesti