Greta Thunberg i Andrew Tate

Nema šale s Gretom Thunberg. Najpoznatija klimatska aktivistica na svijetu našla se na udaru Andrew Tatea i javno mu je spustila kao nitko do sada. Ljudi su oduševljeni.

Greta se čini kao mila, draga i dobra. Brine za planet kao nitko drugi na njemu. No, nemoj da te to zavara. Iako je dobra i stalo joj je, neće trpjeti kada ju netko izaziva. Tada će odgovoriti tako da bi svakoga spustila na njegovo mjesto. Ova 19-godišnjakinja se sada našla na udaru Andrew Tatea, lika koji je poznat po tome da nema takta i da ima prilično glupave izjave poput one da su žene u vlasništvu muškaraca i da ne bi trebale voziti. Sada je imao još jedan biser. Išao je izazivati Gretu i praviti se pametan. Tweetao joj je objavu u kojoj je napisao da ima 33 auta i napisao koliko troše, tj. koliko ispuštaju ugljičnog dioksida kada voze. S obzirom da je Greta klimatska aktivistica broj 1, jedan od ciljeva njene borbe je i smanjivanje ispuštanja ugljičnog dioksida, jer to je jedan od glavnih neprijatelja naše planete. Andrew si je bio baš kul – sve dok mu Greta nije odgovorila i spustila najbolje ikad.

 

 

Samo mu je lijepo poslala da joj se javi na mail adresu s kojom mu poručuje što misli o njemu. Briljantno! Bolje nije ni zaslužio. Malo je zapravo i tužno da jedan 36-godšnjak ide gnjaviti tinejdžericu. U svakom slučaju, u okršaju Greta vs. Andrew, ovog je puta pobjedu definitivno odnijela Greta. 1:0 za nju!

Greta Thunberg Andrew Tate okršaj spustila mu zabavno twitter

Još vijesti