Slika nije pronađena

Donosimo vam nekoliko pjesama, filmova i TV serija koje moraš pustiti u točno određeno vrijeme kako bi vrhunac doživio/doživjela točno u ponoć! Ako poslušaš naš savjet, mogla bi svojim prijateljima i bližnjima s kojima ćeš slaviti priuštiti cool iskustvo u 0:00 1. siječnja 2018. godine.


Ovo su najbolji prijedlozi s Twittera kojima nismo mogli odoljeti:

1. Pusti pjesmu '...Ready For It' Taylor Swift u 23:58:50 31. prosinca – upravo to pitanje postavit će ti Taylor u tom slučaju točno u ponoć!


2. Pusti pjesmu Evanescence 'Bring Me To Life' u 23:59:08 i otpjevat će ti stih 'wake me up' u ključnom trenutku – započni ju budan/budna ako postoji vjerojatnost da ipak sve prespavaš.


3. Ako si na nekom ludom partiju, pusti 'Trees' grupe Twenty One Pilots u 23:56:07 i posljednji 'hello' čut ćete točno u 0:00! Precool!


4. A ako ti je dosta svega – tvoj izbor neka bude The Killers i 'Mr. Brightside' – i ne samo na Novu godinu, nego uvijek! Ali ako tu pjesmu pustiš u 23:59:47 u Novu ćeš ući 'by coming out of your cage'.


5. Ovo je samo za one dobro raspoložene – pjesma 'Levels' Aviciija, ako ju pustiš u 23:58:37 na novogodišnju noć može savršeno izraziti tvoj osjećaje jer će 'oh, sometimes I get a good feeling' stih uslijediti točno u ponoć!


6. Ako ćeš Novu provesti doma, razmisli o ideji da počneš gledati seriju 'Parks and Recreation' i to četvrtu epizodu četvrte sezone pod nazivom 'Pawnee Rangers'. Upali ju točno u 23:54:26 i imat ćeš priliku zaderati se uglas 'treat yo self 2018' s glavnim likovima!


7. Za one koji će pred TV zaleći još ranije, idealan izbor je film 'Djeveruše' ('Bridesmaids') – a za potpuni doživljaj ga kreni gledati u 22:57:36 jer ćeš zavikati uglas s Kristen Wiig 'I'm ready to party'! Woohoo!

Foto: Twitter/Pixabay/Shutterstock

M.Z. / Cosmopolitan.com


Pročitajte još:

Nova godina, novi početak: prave odluke za sve 'single' djevojke

12 stvari koje se uvijek dogode tijekom dočeka Nove godine

Nova Godina pred vratima – što odjenuti? Mi znamo!

prijedlozi 2018 cool Nova godina zabavno Viralno twitter

Još vijesti