Kraljevska obitelj

Bi li te izbacili iz kraljevske obitelji ili bi postala njihov punopravni član? Čini se fora postati princeza, ali to sa sobom donosi i različita pravila. Neki ih mogu slijediti, ali drugi jednostavno nisu takav tip osobe.

Iako nam zvuči lijepo i bajkovito postati princeza, u realnosti je to malo drugačije. Kraljevska obitelj živi prilično različitim životom od ostalih ljudi. S obzirom da su ipak kraljevska obitelj, moraju poštovati određena pravila i držati se protokola. Mogli smo prijašnjih godina vidjeti koliko je Meghan Markle imala problema s tim. Da, njihova su pravila staromodna, vjerojatno ne baš najbolja i rigorozna, ali to su njihova pravila i svatko tko ulazi u kraljevsku obitelj zna što ga čeka. Pravila se nisu mijenjala godinama i godinama i nitko na njih ne može utjecati. Možeš ih ili poštivati i držati ih se ili za tebe neće biti mjesta u kraljevskoj obitelji. Bi li se ti uklopila? Ili nema šanse da bi takav život bio za tebe? Riješi kviz u nastavku i saznaj!

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Bomber jakna KVIZ: Koji je proljetni modni trend baš za tebe i moraš ga isprobati?

Zaljubljeni par KVIZ: Koja je najveća greška koju radiš kada si u vezi?

kviz test zabava kraljevska obitelj Kraljevska pravila bi li mogla biti princeza bi li mogla slijediti kraljevska pravila

Još vijesti