Harry Potter

Pravi obožavatelji Harryja Pottera su sigurno barem jednom htjeli saznati koju Hogwarts kuću bi njima dodijelio šeširić iz filma. To sada napokon i možeš saznati, samo što tebi to neće odrediti Hogwarts šeširić, već kviz kojeg moraš riješiti!

Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ili Slytherin? Kojoj kući bi ti pripadala da si dio Hogwarts čarobnjačke škole? Ta informacija te sigurno zanimala ako si ikada do sada gledala sve nastavke filmova 'Harry Pottera'. U njihovoj situaciji čarobni šešir dodjeljuje Hogwarts dom ili kuću u koju će spadati učenici čarobnjačke škole, ali s obzirom na to da taj čarobni šešir u stvarnom svijetu ne postoji, mi to možemo saznati uz pomoć ovog jednostavnog kviza.

Harry Potter Ni najveći fanovi to nisu primijetili – zanimljivost u ožiljku Harryja Pottera

Sve što trebaš napraviti je da odgovoriš na ova 24 pitanja. Pitanja će se odnositi upravo na tebe, kakva si osoba općenito, ali i kakva si osoba u određenim životnim i svakodnevnim situacijama. Da bi uspješno riješila kviz, na svako pitanje moraš odabrati razinu slaganja s tom tvrdnjom koja je navedena, od one da se slažeš u potpunosti do one da se uopće ne slažeš s tom tvrdnjom. Kviz možeš pronaći i riješiti na stranici IDRlabs.

via GIPHY

Za rješavanje kviza potrebno ti je nekoliko minuta. Ipak se radi o 24 pitanja, a ako doista želiš saznati kojem Hogwarts domu bi ti pripadala, onda ti sigurno neće biti problem odvojiti to vrijeme za rješavanje kviza. Kako navode, kviz se temelji na potpunim činjenicama zato su sigurno i rezultati poprilično točni.

Slika nije pronađena Robert Pattinson otkrio tajnu poveznicu između likova koje je glumio u 'Sumraku' i 'Harryju Potteru'

Slika nije pronađena Dumbledore je zapravo zli spletkaroš? Nova Harry Potter teorija dobro će uzdrmati svakog fana

harry potter kviz psihološki kviz hogwarts dom test

Još vijesti