marilyn monroe winston churchill marie curie

Ako volite horoskopske teme, vrlo vjerojatno ste čuli i za reinkarnaciju, odnosno za pojam koji označava prelazak duše nakon smrti iz jednog tijela u drugo.

Kako se nitko ne sjeća tko je i što bio u prošlom životu, astrologija vam na temelju vašeg horoskopskog znaka može dati odgovor na to pitanje.

Ovan

U ovom životu vas krasi nepokolebljiva snaga volje, neustrašiva odlučnost i sposobnost da stanete na čelo bilo koje grupe. Sve su to odlike koje su vam ostale iz prošlog života u kojem ste zasigurno bili osvajač i vojskovođa poput Aleksandra Velikog, Džingis – kana ili Napoleona. Poput Ovnova, vojskovođe se ne daju obeshrabriti, ustrajat će kad su u pitanju njihovi ciljevi i uvijek idu do kraja.

Bik

Vi ste netko tko u ovom životu cijeni udobnost, luksuz, eleganciju i umjetnost. Možda je to zato što vam je sve to odnekuda poznato iz prošlog života u kojem ste bili umjetnik poput Michelangela, Leonarda da Vincija ili Picassa. Vaš snažan osjećaj za estetiku i za lijepo, sugerira da ste nekad stvarali umjetnička dijela koja nadahnjuju generacije i generacije ljudi.

Blizanci

Vi ste društveni leptir. Obožavate izlaziti, raditi zabavne stvari, upoznavati hrpu drugih ljudi pa je očito kako ste se u prošlom životu bavili showbussinesom i bili zvijezda poput Marilyn Monroe ili Elvisa Presleya. Zato toliko danas obožavate objavljivati na društvenim mrežama, jer zapravo nikad niste zaboravili kakav je to divan osjećaj kad su sve kamere i sva pažnja usmjereni na vas.

Rak

Poznati ste po svojoj nesebičnoj prirodi. Češće djelujete iz srca, nego iz logike. Brinete za druge ljude i znate prepoznati što treba onima oko vas koji su u nevolji. Najvjerojatnije ste se u prošlome životu bavili medicinom i spašavali ljudske živote.

Lav

I u ovome životu obožavate privlačiti pažnju drugih, želite da vam se dive i da vam zavide. Puni ste samopouzdanja, a obožavate sjaj, luksuz i hedonizam na najjače. Za vas jednostavno ne vrijedi ona da život čine male stvari. U prošlom ste životu vrlo vjerojatno bili pripadnik aristokracije, rođeni sa zlatnom žlicom u ustima i uživajući u svim životnim radostima.

Djevica

Posjedujete veliku radnu etiku koja je neusporediva sa drugim zodijačkim znakovima. Imate fokus na radu, na postizanju ciljeva, a pristup prema životu vam je logičan i racionalan. Te su vam navike ostale iz prošlog života, u kojem ste bili bankar. Posuđivali ste ljudima novac, davali zajmove i skladištili zlatne poluge.

Vaga

U ovom ste životu diplomatični, znate se savršeno dobro prilagoditi situaciji i ljudima, a ono što kažete uvijek je nekako „na mjestu“. Za sebe smatrate da ne lažete, već samo elegantno zaobilazite istinu, kako biste izbjegli sukobe ili došli do nekih svojih ciljeva. S takvim karakterom je nedvojbeno da ste u prošlom životu bili političar.

Škorpion

I u ovome ste životu duboki i tajnoviti, možete proniknuti u tuđe skrivene misli i namjere, a ako vam se netko zamjeri, progonit ćete ga i do kraja svijeta. S vama se nije za zezati. Sve su to osobine koje su vam ostale iz prošlog života u kojem ste bili tajni špijun, osoba koja je pratila što radi neprijatelj i obavljala prljave poslove po narudžbi.

Strijelac

Strijelci više od svih znakova Zodijaka vole i uvijek u životu teže za avanturama. Često puta bježite od ljubavi, ozbiljnih odnosa i vezivanja, jer ne želite da itko sputava vašu slobodu ili strasti. Taj buntovnički stil života i lutanja ostala su vam iz prošlog života u kojem ste bili nomadski ratnik. Nigdje niste imali svoj dom, već ste cijeli život bili skitnica i lutalica koju ne drži mjesto. Stoga se i u ovom životu bojite bilo kakvog oblika vezivanja, bilo za mjesto, bilo za ljude.

Jarac

Moć i ambiciju vezujemo uz horoskopski znak Jarca. Otkad znate za sebe, Nije vam se problem žrtvovati ili odricati od nečeg, za velika postignuća u budućnosti. Tu razinu samodiscipline, pridržavanje pravila, ali i osjećaj autoriteta koji i danas uživate u društvu, imaju samo oni koji su nekad bili carevi i kraljevi.

Vodenjak

Glavni revolucionari horoskopa uvijek su korak ispred svoga vremena i svojih suvremenika. Ozbiljno ste zainteresirani za teme poput izgradnje boljeg društva, problema klimatskih promjena ili umjetne inteligencije. To što stavljate interese društva i čovječanstva na prvo mjesto, samo je navika koju nosite još iz prošlog života kada ste bili znanstvenik ili inovator. Možda ste u prošlom životu baš bili Nikola Tesla ili Marie Curie.

Ribe

Puni ste simpatije i suosjećanja te možete savršeno razumjeti tuđe misli i osjećaje. Maštoviti ste i romantični, možemo reći čak i tankoćutni. Tako da ste u prošlome životu bili pjesnik, slomljenog srca, koji je pisao i pjevao najljepše ljubavne stihove.

Prošli život prošli život i horoskop što sam bio u prošlom životu reinkarnacija i horoskop što ste bili u prošlom životu

Još vijesti