Cura se zlobno smije

Osveta nekada nije lijepa, ali je definitivno slatka za one koji se osvećuju bivšem dečku. Samo što ne planiraju svi horoskopski znakovi izvesti istu osvetu, već svaki ima svoju ideju.

Neki horoskopski znakovi su puno osvetljiviji od drugih. Njihove osvete prema bivšem dečku se razlikuju jer svaki ih određuje prema svojim karakteristikama koje imaju kao horoskopski znakovi. Dok jedni ne namjeravaju poduzeti puno, drugi znakovi zaista žele zapapriti život svojim bivšim ljubavima!

OVAN
Ako povrijediš ovna, onda ćeš definitivno dobiti osvetu kakvu i zaslužuješ, bez ikakvih okolišanja! Ovan će u tom slučaju svoju osvetu napraviti na pametan način. Naravno, to neće biti u nikakvom fizičkom smislu, već će svojeg bivšeg dečka javno osramotiti kako bi i njemu bilo neugodno pred cijelom ekipom u javnosti.

via GIPHY

 

BIK
Bik, kada mu je istinski povrijeđeno srce, vraća istim udarcem jer kada oni žele osvetu, znači da su stvarno jako povrijeđeni. Njihova osveta će biti u obliku fake profila na društvenim mrežama preko kojeg će mu se javiti i natjerati ga da se zaljubi u tu osobu koja zapravo ne postoji. Nakon toga će mu slomiti srce, da mu vrati istom mjerom kao što je on napravio i njoj!

BLIZANCI
Blizanci prema bivšim dečkima najviše osjećaju izdaju koju su im nanijeli. Upravo zbog toga, njihova osveta kreće od jedne stvari koju bivši dečko obožava ili voli. U pitanju mogu biti materijalne stvari, poput auta, mobitela ili nečeg trećeg. Iako nasilje niti vandalizam nisu dopušteni, blizance često ponese pa im na neki način ostave trag na tim stvarima koje bivši izrazito vole.

via GIPHY


RAK
Rakovi su dobre i mirne duše, ali se to mijenja ako ih bivši dečko istinski povrijedi. Tada im neće dopustiti da to tek tako zaborave, već će se sprijateljiti s nekim članom obitelji, čisto da bivšeg dečka i dalje podsjeća kako je tu, a njega će to užasno nervirati.

 

LAV
Kod lava nema zezancije. Ima velik utjecaj na ljude općenito, a pogotovo kada je u pitanju osveta bivšem dečku. U tom slučaju, oni će najvjerojatnije proširiti tračeve i laži o svojem bivšem dečku, a mnogi će joj i povjerovati baš zbog utjecaja kojeg lav, kao horoskopski znak, ostavlja na ljude.

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Kojom ćeš ljubavnom gestom osvojiti njegovo/njezino srce? Neka ti kaže horoskop

DJEVICA
Djevica ima drugačiji oblik osvete od drugih horoskopskih znakova. Ona najviše od svih brine o svojoj vezi i ljubavnom odnosu, zato će ona biti i izrazito povrijeđena od strane bivšeg dečka. No, njezina osveta će biti potpuno hladna, a to je da će naći nekog drugog s kim će biti istinski sretna, a bivše ljubavi tek nakon nekog vremena shvate da je to zapravo najgora osveta.

via GIPHY

 

VAGA
Vaga voli kada su poštene obje strane u vezi. No, kada je dečko taj koji pokazuje nepoštovanje, pokazat će ga i ona. Osvetit će se na način da će na društvenim mrežama objavljivati zaista užasne stvari o svojoj bivšoj ljubavi i to sve dok joj ne odluče obrisati korisnički račun.

ŠKORPION
Škorpioni su općenito poznati da baš i ne znaju čuvati tajne. To se promijeni dok su u vezi, jer u svoju ljubav imaju najviše povjerenja pa ih ipak nekako zadrže za sebe. No, kada je u pitanju osveta bivšem, tada sve njegove tajne izlaze u javnost i to na sve moguće načine – od usmenog puta pa sve do društvenih mreža.

via GIPHY

 

STRIJELAC
Ako je neki horoskopski znak izrazito skeptičan kod ulaska u vezu, onda su to strijelci. Zato njihova osveta bivšem dečku nije skoro pa nikakva. Oni se osvećuju na način da će ostati sami i to će ponosno pokazivati na svim svojim društvenim mrežama jer misle da će na taj način bivšem dečku biti najgore – jer će vidjeti kako uživaju sami.

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji uvijek završe u vezama koje ne vode nigdje

JARAC
Jarac je tradicionalni horoskopski znak koji se izrazito povezuje s obitelji svoje ljubavi. Zato kad prekinu, on bi morao prekinuti i sve veze s njegovom obitelji, ali osvetu servira na način da njima ispriča sve gadosti koje joj je radio bivši dečko, odnosno dio njihove obitelji.

VODENJAK
Vodenjak odlučuje srozati osjećaje svojeg bivšeg dečka do krajnosti. Nakon prekida, njihova osveta je zaista užasna, ali prema njima je u potpunosti pravedna. Oni će najvjerojatnije zavesti najboljeg prijatelja svojeg bivšeg dečka, a naposljetku s njime i završiti. Ne bismo željeli biti u koži bivšeg dečka koji je bio u vezi s vodenjakom.

via GIPHY

 

RIBE
Ribe kada vole nekoga, onda ga zaista i vole. One najteže podnose prekide i to toliko jako da žele uništiti sva sjećanja na svojeg bivšeg dečka. Zato uništavaju sve darove i sve stvari koje ih podsjećaju na njega, a prema njima je to najbolja osveta.

Zagrljaj [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji su priljepci: Kad te jednom ova 4 dohvate, ne puštaju

Horoskop horoskopski znakovi osveta bivšem dečku osvete horoskopskih znakova

Još vijesti