Sretna cura ujesen

Mnogi su tužni što je ljeto gotovo, a već smo debelo zakoračili u kišne i hladnije dane. No, bez obzira na to što se život 'vraća u realnost', nekim horoskopskim znakovima će to biti najsretniji mjesec!

Ova tri horoskopska znaka će doživjeti posebnu sreću u listopadu. Za svakog od njih postoji drugačiji razlog zbog kojeg će biti toliko sretni, a svaki od njih je baš lijep i zaslužuje toliku sreću. Neki će možda pronaći novu ljubav, drugi će se puno družiti, a treći će stječi nova znanja – treba li većih razloga za biti sretan ovog mjeseca?! Čak i ako se tvoj horoskopski znak ne nalazi na ovome popisu, nemoj biti tužna jer možda je neki idući mjesec nakon listopada baš tvoj!

BLIZANCI

Ako je neki mjesec previđen za Blizance, onda je to definitivno ovaj! Ovaj mjesec ćeš se posebno povezati s nekom osobom. Ta osoba ne mora biti ni cura ni dečko, ali ako i je, onda je to definitivno dobitak za tebe! Uz to, listopad će biti pun kreativnosti baš za tebe. Shvatit ćeš da voliš raditi neke stvari koje do sada nisi, a te aktivnosti ti se onda možda pretvore i u hobi!

Par [HOROSKOP] Tu su za cijeli život: 6 znakova zodijaka koji kada ti jednom uđu u život – ne odlaze

VAGA

Vaga će se ovog mjeseca družiti najviše od svih. Svaki trenutak tvojeg slobodnog vremena će biti ispunjen kavama, druženjem, izlascima i upoznavanje novih prijateljstava! Zbog svega toga ćeš se osjećati iznimno sretno, a i ispunjeno ljubavlju zbog nove ili stare ekipe. No, s obzirom na taj užurbani tempo druženja, nemoj zaboraviti i na vrijeme za sebe.

via GIPHY

VODENJAK

Iako je ljeto gotovo, za Vodenjaka prave avanture tek počinju. Njihova sreća će se ovog mjeseca najviše odraziti u poslovnom smislu. Stječi ćeš neka nova znanja i spoznaje koje do sada nisi imala, a za tebe će to biti glavni dobitak! Iako će ti se možda činiti samo kao sitnice, baš te male stvari bi ti mogle promijeniti i sve iduće mjesece koji tek dolaze.

Citati [HOROSKOP] Koji citat te najbolje opisuje prema tvojem znaku zodijaka?

Psi [HOROSKOP] Koja je pasmina najbolja za tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka?

 

Horoskop horoskopski znakovi znakovi zodijaka sreća sreća u listopadu

Još vijesti