Horoskop makeup

Šminka nije samo umjetnost ljepote, već i način izražavanja osobnosti. Ako vjeruješ u moć zvijezda, onda ćeš zasigurno uživati u ovome. Otkrij koji make-up proizvod odgovara tvom horoskomskom znaku.

Samopouzdana cura Ljudi rođeni u ovih 6 horoskopskih znakova iz svake rasprave izlaze kao pobjednici


Ovan (21. ožujka - 19. travnja): Ruž za usne u jarkoj boji
Ovnice su energične, hrabre i željne avanture. Odabir jarkog ruža za usne poput crvene ili narančaste savršeno odražava njihovu samouvjerenu prirodu. Ovaj odvažan izbor boje ističe njihovu snažnu osobnost, čineći ih sigurnima i primjetnima u svakoj situaciji.

Bik (20. travnja - 20. svibnja): Bronzer
Bikice ljube udobnost, luksuz i senzualnost. Korištenje bronzera dodaje toplinu njihovom tenu, ističući prirodne konture lica. Ovaj proizvod stvara dojam blagog sunčanog sjaja, savršeno odgovarajući njihovom opuštenom, ali elegantnom stilu.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja): Paleta sjenila s više boja
Za razigrane Blizance idealna je paleta sjenila s raznolikim bojama. Njihova znatiželjna priroda obožava eksperimentiranje, a paleta sjenila pruža im slobodu da izraze svoju kreativnost. Različite boje omogućuju im da se prilagode različitim raspoloženjima i situacijama.

via GIPHY

Rak (21. lipnja - 22. srpnja): Rumenilo u nježnim tonovima
Rakice su osjetljive duše, pa neka nježno roza ili breskvasto rumenilo naglasi njihovu romantičnu stranu. Ovaj proizvod dodatno će istaknuti njihovu ženstvenost i osigurati blistav izgled.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza): Highlighter za blistavi sjaj
Lavice vole biti u centru pažnje. Stoga, odaberi highlighter koji će ti pružiti blistav sjaj. Zasjaji poput zvijezde na nebu i istakni svoju privlačnost.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna): Mat tekući ruž za usne
Djevice su poznate po svojoj pedantnosti i suzdržanosti. Mat tekući ruž za usne pružit će ti profinjen izgled i dugotrajnu boju koja će izdržati tijekom cijelog dana.

via GIPHY

Vaga (23. rujna - 22. listopada): Paleta sjenila u pastelnim tonovima
Vage su estete koje cijene ljepotu i ravnotežu. Odaberi paletu sjenila u nježnim pastelnim tonovima kako biste stvorila sofisticiran i harmoničan izgled.

Škoripion (23. listopada - 21. studenog): Crni tuš za oči
Škorpioni su tajanstveni i strastveni. Crni tuš za oči naglasit će tvoju misterioznu privlačnost i stvoriti dramatičan pogled koji će plijeniti pažnju.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca): Šljokičasti highlighter
Strijelci vole avanture i blještavilo. Šljokičasti highlighter dodatno će naglasiti tvoju energiju i optimizam, stvarajući sjajan izgled.

via GIPHY

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja): Mat rumenilo u smeđim tonovima
Jarčevi su ozbiljni i odgovorni. Mat rumenilo u smeđim tonovima pružit će ti prirodan izgled koji odražava tvoju ozbiljnost.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače): Metalik sjenilo
Vodenjaci su inovativni i originalni. Metalik sjenilo stvorit će futuristički izgled koji odražava tvoju jedinstvenost i sklonost istraživanju nečeg novog

Ribe (19. veljače - 20. ožujka): Obojani balzam za usne
Ribe su sanjive i osjetljive duše. Obojeni balzam za usne pružit će ti nježnu boju uz hidratizaciju, ističući tvoju romantičnu stranu.

Bez obzira jeste li hrabra Ovnica koja voli istaknuti svoju snažnu stranu ili senzualna Bikica koja cijeni udobnost, horoskop može biti izvor inspiracije za svaku djevojku. Dopusti zvijezdama da te vode prema sjajnom izgledu i otkrij ljepotu koja odražava tvoju unikatnost.

Zamišljena djevojka [HOROSKOP] 6 znakova zodijaka koji imaju najveće šanse ostati solo ZAUVIJEK

 

zodijak Horoskop šminka astrologija

Još vijesti