Cura i dečko

Kome će 2024. godina u sljedećim mjesecima donijeti ljubav? Tri će se znaka zaljubiti i to preko glave!

Zvijezde će se savršeno posložiti za tebe na ljubavnom polju, samo trebaš imati hrabrosti i možda napokon pronađeš svog princa na bijelom konju. S obzirom na to kako su posloženi planeti, astrolozi mogu predvidjeti neke stvari za svaki od znakova zodijaka, poput primjerice toga hoće li se ove godine zaljubiti. Jedan je astrolog za Bustle otkrio da će se tri horoskopska znaka do kraja 2024. godine itekako ludo zaljubiti. Dobre su šanse i da će ta zaljubljenost biti obostrana – baš ono što svi želimo! Koja su to tri znaka i je li i tvoj jedan od njih? Sretni su…

Dečko odlazi [HOROSKOP] Ima li šanse da ti se bivši ili bivša vrate? Ako su rođeni u ova 3 znaka zodijaka – onda ne

BLIZANCI
Blizanci kojima je ljubavni život nepostojeći, očekuju dobre vijesti jer bi se to napokon moglo promijeniti. Ovo je znak kojeg do kraja godine sigurno očekuje zaljubljenost. Napokon ćeš upoznati nekoga tko će se izdvojiti i tko će biti sve ono što želiš u partneru. Da bi se to dogodilo, morat ćeš i ti malo "pomoći" i izaći iz svoje zone komfora jer teško da ćeš doma u svojoj sobi upoznati nekoga.

VAGA
One Vage koje nikako ne mogu zaboraviti bivšu ljubav i još se uvijek nadaju da će im se ta ljubav vratiti, sada bi napokon mogle shvatiti da ništa od toga i napokon odustati od nje. To je dobra stvar jer kada to budeš spremna napraviti, mogla bi se iznenaditi i upoznati nekoga tko će biti WOW. Moguće je i da će ti se u ljubavni život vratiti neka simpatija iz prošlosti na koju dugo već nisi mislila, sve su mogućnosti otvorene!

ŠKORPION
Želiš već neko vrijeme pronaći ljubav? E pa ova bi godina mogla biti prekretnica i napokon bi mogla upoznati onu osobu koja će te oboriti s nogu. Onda kada najmanje očekuješ možeš upoznati neku novu osobu, a upravo bi se to moglo i tebi dogoditi. Škorpioni koji su solo bi mogli doživjeti ljubav na prvi pogled zato drži oči širom otvorene.

Frendice [HOROSKOP] U čemu je svaki od znakova posebno dobar? Ova je osobina tvoj skriveni talent

Horoskop znakovi zodijaka zaljubiti se u 2024. godini ljubavni horoskop pronaći ljubav

Još vijesti