Tuga i egoizam

Svaki horoskopski znak se može povezati uz jedan najrašireniji stereotip o njima. I dovoljno je da se tako ponaša pa da svakom pokraj tebe bude jasno u kojem si to znaku rođena.

Dovoljno je pokazati ovu osobinu i svima će biti jasno što si u horoskopu. Iako to ne mora biti uvijek slučaj, ali svaki se znak zodijaka spaja s jednim najraširenijim stereotipom o njima. I ne, niti jedan od ovih nije baš dobar i za pohvalu. Svatko u nečemu pretjera, a evo u čemu pretjeruje tvoj znak, jer baš zbog tog ponašanja svima će odmah biti jasno jesi li Rak ili Ovan.

OVAN – ispadi bijesa
Negativni stereotip po kojem možeš prepoznati Ovna je da ima nekontrolirane ispade bijesa. Nekada se čini kao da je dovoljna sitnica da poludi i plane. Nemaju previše strpljenja i to je razlog zašto tako odjednom polude.

BIK – tvrdoglavost
Ovom znaku nećeš promijeniti mišljenje. Ako si je on nešto 'zatuvio' u glavu da to tako treba biti, onda će biti ili tako ili nikako, nema dogovora ni kompromisa. Bikovi ne odustaju od svojih stajališta ni ideja baš zbog ničega ni nikoga.

BLIZANCI – dvoličnost
Danas priča da ne voli nekoga, a sutra se s tom osobom druži i ponaša kao da su si BFF. To su Blizanci. Dvolični. Iako to oni sami vjerojatno tako ne vide, ali svima oko njih upravo tako izgleda.

RAK – plakanje zbog svega
S Rakovima treba biti pažljiv kao da hodaš po jajima. Nekada se čini kao da ih svaka sitnica duboko uznemiri i rasplače. Nekada je to nešto tužno, a nekada nešto što je jako slatko, u svakom slučaju, suze će im biti u očima.

Cura i dečko [HOROSKOP] Kakav je ON kao dečko? Njegov znak zodijaka otkriva kako će se ponašati u vezi

LAV – puni sebe
Oni su najbolji, oni sve zaslužuju i svi se trebaju prilagoditi njima. Lav misli da je iznad svih i da se svi uvijek trebaj klanjati pred njima. Oni uvijek imaju najbolje ideje i svi njih trebaju gledati i slušati.

DJEVICA – kontrol frik
Djevice su opsjednute kontrolom. Ako staviš čašu na krivo mjesto, točnije mjesto koje one smatraju krivim, očekuj da će se dignuti i to popraviti. Moraju imati osjećaj da je sve tamo gdje treba biti jer se tako osjećaju smirenije.

VAGA – neodlučnost
Vaga nikada ne može donijeti odluku. Čak i kada odabere jednu opciju, za sat vremena će se predomisliti. A onda vjerojatno još jednom za sljedećih sat vremena. Ako trebaju nešto odlučiti, počne im znoj izbijati na čelu.

ŠKORPION – gladni moći
Škorpioni ne skrivaju svoju glad za moći i spremni su svakoga pregaziti kako bi došli do uspjeha. Nije im toliko stalo do drugih ljudi i njihovih osjećaja. Oni su onaj tip osoba kod kojih cilj uvijek opravdava sredstvo.

STRIJELAC – problemi s vezanjem
Strijelac bježi od veza i osjećaja koliko god brže može. Ovaj znak doživljava život kao jednu veliku avanturu koju je odlučio ne shvatiti previše ozbiljno i samo uživati. On se nikako ne želi vezati za nikoga.

JARAC – non stop uči
Ovo ne zvuči kao toliko loša osobina. Barem ne na prvu. Međutim, Jarac je toliko fokusiran na učenje i karijeru da stavi u drugi plan sve ostalo. Iako je bitno raditi na sebi kroz učenje, treba i dalje održavati balans i nekada odmoriti.

prijatelji [HOROSKOP] Što svaki od horoskopskih znakova mora obavezno napraviti do kraja ljeta?

VODENJAK – misli da je pametniji od svih
I onda se prema svima ponaša kao da su jadni glupi. Iako to nije ni blizu istine. Vodenjak ima o sebi jako visoko mišljenje. Nekada je ono opravdano, a nekada i ne. U svakom slučaju, zbog ovoga mogu biti jako nepodnošljivi.

RIBE – nepredvidljive promjene raspoloženja
Čas je dobro, čas plače, a čas je bijesna. Riba mijenja raspoloženja češće nego čarape. S njima nikad ne znaš u kakvom će te raspoloženju dočekati. Sitnica je dovoljna da se samo iznenada promijeni.

Horoskop znakovi zodijaka stereotip negativna osobina glavna osobina

Još vijesti