Slavlje

Nisu svi horoskopski znakovi srećkovići. Neki se moraju dobro potruditi da okuse svoju sreću, dok je drugima to vrlo jednostavno jer su njihovi znakovi podložni sreću sami po sebi.

Ako je tvoj horoskopski znak u jedan od ovih 5, onda moraš biti sretna. Ovi horoskopski znakovi imaju sreće doslovno u svemu – i kada to žele, ali i kada se tome najmanje nadaju. Dok drugi moraju zaista puno raditi i nadati se sreći, ovima to polazi od ruke. Zato kada misliš da netko nešto dobiva samo zato jer ima puno sreće, razmisli o njegovom horoskopskom znaku jer je njemu to baš urođena osobina!

BIK

Oni koji su u horoskopu Bikovi zaista imaju puno sreće. Općenito je njihova osobnost takva da ih privlači bogatstvo i ljepota, a često to i dobiju jer ih sreća uvijek prati. Po prirodi su i lukaviji od drugih zato im vjerojatno ide sve od ruke.

Jeffery Dahmer i Ted Bundy [HOROSKOP] Znakovi zodijaka u kojima se rađaju serijske ubojice – 4 njih koji se STALNO ponavljaju

LAV

Lav je pun samopouzdanja. Njima se često sve posloži na svoje mjesto baš zbog toga što su samopouzdani i uvjereni u ono što žele ili očekuju od drugih. Ne samo to, nego i privlače iste takve ljude s ekstra pozitivnom energijom zato im ljudi i generalno uvijek daju ono što žele.

via GIPHY

STRIJELAC

Oni koji prate horoskop znaju da su Strijelci posebno povezani s planetom Jupiterom. Zanimljivost Jupitera je ta da se on oduvijek povezuje s dobrom srećom zato je njihova sreća oduvijek bila zagarantirana. Oni su ujedno i jedni od optimističnijih znakova zodijaka pa nije ni čudno što se sreća uvijek smiješi baš njima.

JARAC

Iako za Jarca ne bi rekli da ga prati sreća, ali to zaista je tako. Najviše zbog toga što se njima često dogode sretne slučajnosti koje uopće nisu bile planirane. Osim toga, oni su generalno jedan od onih horoskopskih znakova koje vodi uspjeh tako da je i to povezano s njihovom slučajnom srećom.

via GIPHY

RIBE

Nisu samo Strijelci povezani s Jupiterom, planetom sreće, nego i Ribe. Njima je to bio prvi planet s kojim su ih povezali, zato ih ta sreća prati i dalje. Oni su po prirodi dosta empatični i imaju razumijevanja za druge ljude zato im se to često i vrati u obliku dobre sreće.

Sretna cura ujesen [HOROSKOP] Listopad je njihov – 3 horoskopska znaka koja će biti najsretnija idućeg mjeseca

Par [HOROSKOP] Tu su za cijeli život: 6 znakova zodijaka koji kada ti jednom uđu u život – ne odlaze

Horoskop horoskopski znakovi s najviše sreće srećkovići

Još vijesti