2

Nitko ne može vjerovati da se ovo stvarno i dogodilo. Ako se nastave snimati nove sezone Riverdalea, više to neće biti to. Ako još niste počeli gledati novu sezonu ili niste pogledali zadnju epizodu, upozoravamo vas na spojlere koji slijede. Dalje čitate na vlastitu odgovornost.

Ako gledate Riverdale od 2017. godine kada su krenule izlaziti epizode, ova vijest vam je sigurno teško sjela. Nakon mjeseci nagađanja, stvaranja teorija i nadanja da se najgore ipak neće dogoditi, posljednja epizoda serije je raščistila stvari i dala odgovore. Napokon su nam dali odgovor na pitanje koje je sve zanimalo još od zadnje epizode prošle sezone: je li Jughead stvarno mrtav?


Bilo je teorija da nije nego da je sve samo namještaljka ili skeč koji izvodi kako bi dokazao da je Brett grozna osoba. Potvrđeno je, ništa od toga nije istina. Jughead je stvarno mrtav. Na kraju posljednje epizode pojavljuje se scena gdje Archie provjerava Jugheadov puls – kojeg nema. Zadnja scena koja je posebno uzburkala fanove je Betty koja stoji s kamenom u rukama iznad Jugheada.


Napušta li Cole Sprouse i njegov lik Jughead Riverdale? Najočitiji bi odgovor bio – da. Ali ipak, ništa u ovoj seriji nije sigurno, to smo već naučili. Postoji mala šansa koje se fanovi drže, da Jughead ipak nekako nije mrtav, ali ništa ne ide u korist ove teorije. Tu je i činjenica da je Cole počeo raditi na novom projektu, filmu 'Undercover', što je samo još jedan znak koji ukazuje na to da su njegovi Riverdale dani odbrojani.

Foto: Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Riverdale: Koliko godina imaju glumci IRL vs. koliko likovi koje glume u seriji – šokirat ćeš se!

Tko se najbolje ljubi? Archie je u 'Riverdaleu' poljubio skoro pa sve likove – sada otkrio tko je bio najbolji u tome

[SPOILER ALERT] Napušta li to Cole Sprouse 'Riverdale'?! Srca će definitivno biti slomljena

riverdaleserijajugheadnetflix

Komentari

18.02.2020.

1~Počnite zarađivati od kuće. To sam najviše financijski nagrađivao. U četvrtak sam dobio sjajnog Lamborghini Sian-a nakon što sam prošlog mjeseca zaradio 41,539 dolara. Zapravo sam počeo prije tri mjeseca i gotovo odmah zarađivao barem 160 dolara naa sat. Siguran sam da ćete dobiti najbolji rezultat.

posjetite ovu stranicu ovdje. ------ >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­o­­­m

19.02.2020.

Počnite zarađivati od kuće. To sam najviše financijski nagrađivao. u srijedu, dobio sam sjajan BMW m3 nakon što sam prošlog mjeseca zaradio 48 295 dolara. Zapravo sam počeo prije 2 mjeseca i gotovo 0dmah zarađivao barem 200 dolara na sat. Siguran sam da ćete dobiti najbolji rezultat.

posjetite ovu stranicu ovdje. ------ >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­o­­­m

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.866
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!