2

Već su svi polako dignuli ruke od ideje da će se ovako nešto dogoditi,  ali onda je Stephenie Meyer najavila da dolazi nova knjiga 'Midnight Sun' i fanovi iz cijelog svijeta lude od sreće. Tko kaže da je 2020. godina loša?

 

Jesu ti falili Edward i Bella? Iako je ova godina krenula katastrofalno, tu i tamo se dogodi neka super stvar koja malo razveseli. Najnovija vijest koja je pokorila internet je objava autorice Sumrak sage, Stephenie Meyer koja je najavila da ove godine, točnije 4. kolovoza, izlazi nova knjiga iz ove poznate vampirske sage, a zvat će se 'Midnight Sun'. Dio ove knjige i njene radnje slučajno je izašao još 2008. godine, a ako je to nekome promaknulo ili ste zaboravili, radnja ove nove knjige je pisana iz perspektive Edwarda Cullena i njegovog unutarnjeg dijaloga kada je upoznao Bellu. Stephenie Meyer je rekla da će ova nova knjiga zbog te perspektive imati malo mračniji twist. Kada je upoznao prelijepu i misterioznu Bellu, bio je to intrigantan događaj u njegovom dugom vampirskom životu, ali ga je i jako iznervirao. Kroz knjigu će se saznati što se sve motalo po njegovoj glavi i zašto je ovo bio toliko bitan trenutak u njegovom životu. Najveća muka bila mu je kako da si dozvoli zaljubiti se u Bellu kada zna da će time učiniti njen život ugroženim.

 

 


Stephenie je otkrila i da će ova knjiga biti itekako dugačka jer Edward overthinka sve moguće. Sada ćemo napokon možda saznati zašto je bio uvijek toliko opsjednut time da Bella ne postane vampir – jer sigurno se svi sjećaju koliko se borio protiv toga i nije joj dopuštao da postane jedna od njih.

 

 


Ono što se sada svi nadaju je da će Robert Pattinson i Kristen Stewart biti za snimanje još jednog nastavka, jer što je Sumrak saga bez njih dvoje? Bilo bi prečudno da ih u ovom nastavku i njegovoj ekranizaciji zamijene neki novi glumci.


Foto: Imdb/ Giphy

M.T.


Pogledajte još:

Priprema li se nova vampirska ludnica? Dolaze knjiga i film koje ljudi nazivaju novim 'Sumrakom'
Stiže li nam još jedan nastavak filma 'Mean girls'? Regina George i Plastike otkrile bi li sudjelovale u ovako nečemu
Srce će ti se i rastopiti i slomiti: Ovaj tjedan izlazi jedna ljubavna filmska priča koja će te osvojiti

sumrak sagamidnight sunnastavakedward cullen

Komentari

05.05.2020.

zar ovo još netko gleda ili čita
midnight sun već postoji btw

MandaFlasarka

MandaFlasarka

05.05.2020.

Zašto Potter ili Magisterium ne dobiju nastavak? Kaj će još nastavaka nečemu ovako razočaravajućem?

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.866
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!