Slika nije pronađena

Bella je nastavila, a novi dečko nije nikakav pjevač niti glumac. Radi se o osobi za koju vjerojatno nisi nikada čula, ali Bellu je osvojio i sada ga je napokon predstavila svojim pratiteljima na Instagramu.

Celebovi na početku veze vole sakrivati svoje odabranike jer ne žele napraviti pomutnju ako stigne do prekida prije nego što su zapravo i počeli biti zajedno. Bella je nakon prekida s pjevačem The Weekndom šutjela dosta dugo o svom ljubavnom statusu, a neki su čak nagađali da je i dalje s bivšim dečkom. Ali ipak nije. Jučer je napokon otkrila da je u sretnoj vezi, ali s nekim novim. On je Marc Kalman.

Strateški je fotku s njim sakrila na kraj objave, da ne bude previše uočljivo. Ali sva sreća, uvijek listamo njene objave do kraja. Ako i tebi ime Marc Kalman ne znači ništa i totalno ti je nepoznato, evo par info o njemu. On je umjetnički direktor, a do sada je surađivao i radio logotipove, vizuale, naslovnice za albume i svašta nešto s poznatim imenima i za poznate brendove. Ako ćeš kao i mi odmah krenuti pronaći ga na Instagramu da vidiš tko je točno on, slijedi razočaranje jer mu je profil na privatno i ništa se ne može vidjeti.

Pogledajte još:

Otkrivamo gdje ljetuje mlada zvijezda! Zgodni Fran ovaj je otok odabrao za uživanje

TikToker koji je došao 'od nigdje' i pretekao Addison Rae: Postao je drugi najpraćeniji na svijetu

Selena objavila fotku u bikiniju i pokazala da ne moraš izgledati kao model da bi se osjećala dobro u badiću

dečko celebrity dejtanje bella hadid

Još vijesti