0

Trenutno najpopularniji izazov na TikToku se vodi između žena i muškaraca.  Radi se o takozvanom 'balance challenge' koji sa sobom nosi i glavni mit – mit je taj da žene pobjeđuju muškarce u izazovu gravitacije!

Milijuni korisnika TikToka isprobavaju ovaj izazov i dobivaju tisuće lajkova jer se je do sada zaista pokazalo su žene u ovo izazovu uspješnije od muškaraca. Poanta izazova je održati ravnotežu i suprotstaviti se teoriji gravitacije. Da bi napravili ovaj izazov, potrebno je kleknuti na pod, na koljena, te se uprijeti s laktovima o pod. Dlanove je za početak potrebno staviti na bradu, kako bi ju poduprijeli. Zatim je potrebno spojiti ruke, odnosno dlanove, iza leđa, ali je bitno da stavljamo jednu po jednu ruku i na kraju ih isprepletemo prstima.

@buseplan

##balancechallenge

Hey Ya! - OutKast


@sandipego

Ne znam što da kažem osim da mi se sviđa gledati ju @cindysostaric ##fyp ##foryoupage ##foryou ##couple ##couplegoals ##trend ##prank

Put Your Head On My Shoulder - Giulia Di Nicolantonio


Da bi izazov bio uspješan, u toj pozi je potrebno biti nekoliko sekundi bez da nas ravnoteža povuče naprijed i bez da padnemo – što je i najbitniji cilj! Pokušajte napraviti ovaj challenge pa možda razbijete mit o tome jesu li žene uspješnije u ovom izazovu jer mogu bolje održati ravnotežu ili se do sada samo sreća bila na njihovoj strani!

Pogledajte još:

Upozorenje za novi izazov na TikToku: Iako izgleda primamljivo – nemoj ga raditi! Evo zašto

Krckanje prstima je out – na TikToku trenda krckanje vlastitom lubanjom! Evo kako to ljudi rade
Top 10 najgledanijih videa na TikToku! Koji su to uspjeli sakupiti po nekoliko MILIJARDI pregleda?

izazovtiktokchallengebalance challengecure vs. dečki

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.719
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!