Slika nije pronađena

Ovo je jedan od challengea u kojem je bolje ne sudjelovati, jer dovoljno je malo da sve ode po krivu i završi s ozbiljnim posljedicama. Evo o čemu se točno radi.

Ponovno se na društvenim mrežama pojavio izazov u koji se upušta hrpa ljudi, jednako mlađih, ali i onih starijih, a koji može imati ozbiljne posljedice. Izgleda zabavno...dok netko ne zadobije ozbiljnije ozljede glave ili leđa, jer s ovim izazovom to je jedna od mogućnosti. 'Skull breaker challenge' novi je izazov koji se u tren oka proširio, a krenuo je navodno iz Indije. Za izazov su potrebne tri osobe koje trebaju stati jedna do druge. Najprije dvije osobe koje su s vanjskih strana skoče, a nakon njih osoba koja je u sredini. Kada osoba u sredini skoči, dvije sa strane ju trebaju udariti u noge, kako bi osoba pala, najčešće ravno i svom snagom na leđa. Zašto je ovaj izazov toliko zanimljiv ljudima? Tko zna.


Ovaj izazov može imati posljedice ozbiljne po zdravlje, osoba koja se nađe u sredini, pri padu može zadobiti ozbiljne ozljede glave ili leđa. Osim što djeca u školi rade ovaj izazov, posebno je zabrinjavajuće što mu se pridružuju i odrasli ljudi koji bi trebali pružati dobar primjer. Neki koji sudjeluju u izazovu, na što ih nagovore kolege iz razreda ili prijatelji, ni ne znaju što će se dogoditi kada skoče. Nepripremljeni na to da će ih netko udariti po nogama i da će sletjeti na pod ravno na leđa, oni koji ne znaju što će se dogoditi i u čemu sudjeluju, mogu još više stradati.

Foto: Twitter/ Twitter printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Bi li ovo isprobali? Novi TikTok izazov je čudan (i odvratan?) - radi se o pahuljicama s mlijekom

Novi izazov s TikToka koji cure mogu izvesti, a dečkima nikako ne uspijeva! Zašto je to tako? #chairchallenge

Ova tri viralna izazova trendaju na TikToku! Ovako izgledaju piercing rulet, haribo i rain challenge

izazov skullbreaker opasno Challenge tiktok

Još vijesti