Slika nije pronađena

Trenutno najpopularniji izazov na TikToku se vodi između žena i muškaraca.  Radi se o takozvanom 'balance challenge' koji sa sobom nosi i glavni mit – mit je taj da žene pobjeđuju muškarce u izazovu gravitacije!

Milijuni korisnika TikToka isprobavaju ovaj izazov i dobivaju tisuće lajkova jer se je do sada zaista pokazalo su žene u ovo izazovu uspješnije od muškaraca. Poanta izazova je održati ravnotežu i suprotstaviti se teoriji gravitacije. Da bi napravili ovaj izazov, potrebno je kleknuti na pod, na koljena, te se uprijeti s laktovima o pod. Dlanove je za početak potrebno staviti na bradu, kako bi ju poduprijeli. Zatim je potrebno spojiti ruke, odnosno dlanove, iza leđa, ali je bitno da stavljamo jednu po jednu ruku i na kraju ih isprepletemo prstima.

@buseplan

##balancechallenge

Hey Ya! - OutKast

@sandipego

Ne znam što da kažem osim da mi se sviđa gledati ju @cindysostaric ##fyp ##foryoupage ##foryou ##couple ##couplegoals ##trend ##prank

Put Your Head On My Shoulder - Giulia Di Nicolantonio

Da bi izazov bio uspješan, u toj pozi je potrebno biti nekoliko sekundi bez da nas ravnoteža povuče naprijed i bez da padnemo – što je i najbitniji cilj! Pokušajte napraviti ovaj challenge pa možda razbijete mit o tome jesu li žene uspješnije u ovom izazovu jer mogu bolje održati ravnotežu ili se do sada samo sreća bila na njihovoj strani!

Pogledajte još:

Upozorenje za novi izazov na TikToku: Iako izgleda primamljivo – nemoj ga raditi! Evo zašto

Krckanje prstima je out – na TikToku trenda krckanje vlastitom lubanjom! Evo kako to ljudi rade

Top 10 najgledanijih videa na TikToku! Koji su to uspjeli sakupiti po nekoliko MILIJARDI pregleda?

izazov balance challenge Challenge tiktok cure vs. dečki

Još vijesti