Bridgerton

Glumačka postava serije 'Bridgerton' u jednom YouTube videu je sudjelovala u kvizu općeg znanja čija su pitanja bila vezana upravo uz to staro londonsko razdoblje unutar kojeg se i odvija ova popularna serija. No, kako su se snašli u odgovaranju na ova pitanja?

'Bridgerton' je romantična serija za koju smo sigurni da ste svi barem jednom čuli za nju, ako ju već niste pogledali. Nedavno je izašla i njezina nova sezona koja ju je učinila još popularnijom od prve, a i svi obožavatelji su oduševljeni malo drugačijom glumačkom postavom.

bridgerton Za par dana dolazi nova sezona 'Bridgertona' – čak 3 lika se ne vraćaju u ovoj sezoni

Upravo ta glumačka postava je sudjelovala u kvizu općeg znanja, a sva pitanja su bila vezana uz londonsko razdoblje Regency gdje je i smještena radnja serije. Od svih pitanja koje su popularni glumci i glumice dobili, izdvojili smo ono koje je nama bilo najzanimljivije: 'Žene u gregorijanskom dobu su koristile mišju dlaku kako bi dobile savršene obrve' – svi su se složili oko toga da je ova tvrdnja točna, a to je na kraju zaista i bio točan odgovor.

Žene su tada to stvarno radile kako bi imale savršene obrve, a Polly Walker, koja je glumila Portiu, je čak otkrila da je u jednoj od prvih epizoda 'Bridgertona' i spominjala jedan od tih trikova za savršene obrve. Moramo priznati kako se radi o bizarnom triku, tko bi stavljao mišju dlaku na lice?!

Slika nije pronađena Kakve veze imaju Kardashiani sa 'Bridgertonom'? Izgleda da su bili inspiracija za nekoga u seriji

Bridgerton kviz mišja dlaka obrve bizarno glumci

Još vijesti