Slika nije pronađena

Nema smisla da postoji poveznica između serije 'Bridgerton' i Kardashian obitelji, ali jedna od glumica je otkrila da ipak ima. Jedna obitelj iz serije nastala je po uzoru na Kardashiane, oni su bili inspiracija.

O 'Bridgertonu' se ne prestaje pričati. Ova je Netflixova serija zaludila svijet kao niti jedna druga u posljednje vrijeme, a bilo da se raspravlja o zgodnom vojvodi ili novim sezonama koje su najavljene, glumica Nicola Coughlan, koja glumi Penelope Featherington, sada je otkrila nešto prilično neočekivano i zanimljivo vezano za seriju. Na Twitteru je napisala objavu posvećenu Kim Kardashian, koja je nedavno priznala kako obožava ovu seriju. Kako tvrdi Nicola, obitelj Featherington, je kao inspiraciju imala obitelj Kardashian i na tijekom isprobavanja garderobe su često pričali baš o njima.

Ovo nitko nije očekivao, a izgleda ni Kim jer je ostala jednako iznenađena koliko i oduševljena. Obitelj u knjigama nije imala kao inspiraciju Kardashiane, već kada se krenulo sa snimanjima. Drama, garderoba koja je too much i dobro promišljena, tračevi, želja za slavom... sve to jednako dobro opisuje i Kardashiane i Featherington. Osim toga, glumica je prije nekoliko mjeseci tweetala da je Penelope zapravo old school Khloé. U počecima realityja Khloé je znala reći nešto u tonu da se osjeća kao uljez i da mora raditi sve za druge, što je skroz Penelope. Ali onda, Khlo je preuzela stvari u svoje ruke i zasjala, a svi koji su gledali seriju znaju i kako je to Penelope napravila i preuzela kontrolu iz sjene. Tu je i poveznica mame Featherington s Kris Jenner, jer obje su prave mame-menadžeri, sama svaka u svom stilu s obzirom na vremensko razdoblje u kojem se nalaze.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Bridgerton' s obzirom na svoj znak zodijaka?

Kreatori popularne serije 'Bridgerton' otkrivaju koliko sezona još misle snimati – je li kraj ili ne?

Izlazi nova verzija serije 'Kako sam upoznao vašu majku'! Zna se i tko će biti u glavnoj ulozi

serija inspiracija Kardashiani Bridgerton

Još vijesti