Percy Hynes White kao Xavier

Čini se kako Xaviera nećemo više gledati u nastavku serije Wednesday. Netflix je odlučio izbaciti Percyja Hynesa Whitea iz scenarija, prema pisanjima britanskog portala Daily Mail.

Nekoliko mjeseci nakon što se proslavio ulogom Xaviera u seriji Wednesday, Percy Hynes White bio je optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnica

Početkom siječnja na društvenim su mrežama isplivale ispovijesti djevojaka, kojima priznaju kako je glumac organizirao tulume na kojima mu je jedini cilj bio napiti i seksualno iskoristiti maloljetne djevojke. Na društvenim se mrežama vodila i kampanja pod nazivom #cancelpercy“, a obožavatelji serije diljem svijeta tražili su da se Percy makne iz serije.

Jenna Ortega i Percy Hynes White Zvijezda serije "Wednesday" optužena za višestruke seksualne napade: Percy White šuti, a dokazi se gomilaju

Insajderi bliski glumcu potvrdili su za Daily Mail kako je Netflix to učinio, bez obzira što optužbe za nasilje, koje su se vrtjele po društvenim mrežama, nisu nikad bile dokazane.

„Za Netflix je šteta što ga je isključio iz serije. To su bile lažne glasine. Sve je ovo jednostavno pogrešno“, rekao je anonimni izvor za medije, naglasivši kako je uvijek bio profesionalan i uljudan prema cijeloj ekipi na snimanju serije.

Sam je Percy negirao sve optužbe na društvenim mrežama. Kako će izgledati serija Wednesday bez ovog glumca, kako će se popuniti praznina u priči? Netflix se o svemu nije oglasio, jer zbog aktualnih štrajkova u Hollywoodu, još nema službenih odluka o izboru glumaca.

 

 

Percy Hynes White serija wednesday cancelpercy druga sezona Wednesday optužbe za silovanje Percy White Xavier iz serije Wednesday

Još vijesti