Jenna Ortega i Percy Hynes White

Kako je Netflix najavio, snimat će se još jedna sezona serije „Wednesday“, no nakon žestokih optužbi i pojedinih dokaznih materijala, jedan od glumaca možda se neće moći vratiti na set.

Percy Hynes White koji je utjelovio lik Xaviera Thorpea optužen je za seksualne napade u nizu tvitova koje su podijelile djevojke koje tvrde da su bile njegove žrtve.

 

 

Val optužbi započeo je s objavom djevojke pod korisničkim imenom @milkievich koja je na svom Twitter računu napisala kako je glumac napao nju i više njezinih prijateljica dok je živio u Torontu, između svoje 17. i 20. godine života. Kako White prije serije „Wednesday“ i nije ostvario neke zapaženije glumačke uspjehe, djevojka je napisala da su ona i njezine prijateljice osjetile mučninu kad su ga vidjele u toj popularnoj seriji.

 

 

Na Twitteru se mogu naći tvrdnje kako su White i njegova grupa prijatelja imali reputaciju „zločestih dečkiju“. Navodno je White sa svojim prijateljima organizirao tulume, na kojima je jedini cilj bio napiti djevojke te ih tada seksualno iskoristiti. Djevojke koje su bile njegove žrtve imale su tada između 13 i 16 godina.

 Twitterom kruže degutantne poruke koje je slao svojim žrtvama, njegove gole fotografije iz kupaonice pa čak i video na kojem koristi pogrdan izraz za osobe crne boje kože. Na društvenim se mrežama trenutačno vodi vrlo žustra kampanja pod nazivom #cancelpercy.

White nije dao nikakav odgovor na ove optužbe. Njegovo je ime u trendu na Twitteru, a obožavatelji serije traže da ga se ukloni pa neće niti Netflix moći ignorirati sve ovo što se događa.

Percy White optužen za silovanje glumac iz Wednesday i optužbe za seksualne napade hoće li xavier glumiti u wednesday Percy Hynes White kampanja cancelpercy

Još vijesti