Lily-Rose Depp i The Weeknd kao Jocelyn i Tedros

HBO-ova serija „Idol“ izgubila je više od 100 tisuća gledatelja od svoje prve premijere.

Kako piše Variety, zabilježila je pad gledanosti od 12% odmah sa svojom drugom epizodom. Niti na IMDb-u se nije proslavila i ima ocjenu tek 4,8 od mogućih 10.

Kontroverzna serija koju je režirao tvorac „Euforije“ Sam Levinson, zgrozila je svekoliku javnost. Ljudi se sablažnjavaju nad scenama konzumacije droge, nasilja i prikaza seksa, a mnogi pišu kako nakon ovoga nikad više neće gledati istim očima The Weeknda, koji u seriji glumi vlasnika kluba i vođu kulta Tedrosa.

 

 

Naime, The Weeknd je imao puno utjecaja na kreiranje priče te je izgurao redateljicu Amy Seimetz s projekta, optužujući je da će cijeloj seriji dati previše „žensku perspektivu“.

„The Weeknd je takav perverznjak“, tvitao je jedan šokirani gledatelj serije, dok su drugi pak razočarani njegovom glumom. 

 

 

Nakon samo prve epizode, zbog eksplicitnih je scena ugledni britanski GQ magazin napisao kako su ovo „najgore scene seksa u povijesti“.

Serija „Idol“ s Lily-Rose Depp u glavnoj ulozi posrnule pop zvijezde Jocelyn, trebala je postati nova „Euforija“. Usprkos pompoznoj najavi i očekivanjima, čini se da je cijela serija ispala razočarenje

serija idol serija idol razočarala serija idol pad gledanosti serija idol loše ocjene serija idol sablaznila gledatelje

Još vijesti