Wednesday i Bridgerton

Treba ti neka serija za gledati? Ukoliko već nisi pogledala serije koje su dobile titulu „najgledanijih“ na Netflixu, onda ćeš imati materijala. Toliko su dobre da su se upisale u povijest.

Netflix je promijenio način na koji prati popularnost svojih sadržaja. Prije su gledali informacije o tome koliko je sati neka serija pogledana, a sada su odlučili dodati još jedan kriterij koliko je gledatelja pogledalo tu seriju. Stari je način praćenja popularnosti serije imao jednu manu, a to je da su serije čije epizode traju duže, imale prednost. Naravno da će više sati gledanja sakupiti serija čija epizoda traje 45-60 minuta naspram one čija traje 20-30 minuta. Tako da su sada odlučili spojiti oba ta kriterija. Iako su već objavljivali liste najgledanijih serija, uzimajući u obzir ovaj novi sustav ocjenjivanja, ta se lista malo promijenila. Na vrhu je do sada bio „Stranger Things“, ali s ovom promjenom, to se promijenilo. Pogledaj top 10 najgledanijih!

Netflix Što sve dolazi na Netflix u lipnju? Top 10 serija i filmova za koje trebaš znati

10.The Watcher (sezona 1)
9.The Witcher (sezona 1)

8.Bridgerton (sezona 2)
7.Stranger Things (sezona 3)

6.The Night Agent (sezona 1)
5.The Queen's Gambit

4.Bridgerton (sezona 1)
3.Monster: The Jeffrey Dahmer Story

2.Stranger Things (sezona 4)
1.Wednesday (sezona 1)

Never Have I Ever - 1 Izašla je i posljednja sezona „Never Have I Ever“ – svi gledatelji imaju istu reakciju na njen kraj

Netflix serije najgledanije serije na netflixu svih vremena što gledati popularne serije

Još vijesti