Galerija Bridgerton Bridgerton - 1 Bridgerton - 2 +3 Bridgerton - 3

Serija 'Bridgerton' je nastala po knjigama, ali kao i svaka serija ili film koji je po knjizi, u nekom trenutku se malo stvari okrenu i prestanu pratiti radnju kakvu je zamislila autorica. Izgleda da će se to dogoditi i s ovom serijom u novoj sezoni.

Serijal knjiga 'Bridgerton' zamišljen je tako da svaka knjiga iz serijala u fokusu ima jednog brata ili sestru ove obitelji. Tako je prva bila priča o Daphne, nakon nje je slijedio najstariji brat obitelji Anthony, a tko je sljedeći?

Slika nije pronađena Kakve veze imaju Kardashiani sa 'Bridgertonom'? Izgleda da su bili inspiracija za nekoga u seriji

Čija će ljubavna priča biti u fokusu treće sezone ove hit serije? Ako će se ići po knjigama, sljedeća bi osoba u fokusu trebala biti Benedict, ali glumica Simon Ashley, koju znamo kao Kate Sharmu iz serije, u jednom je nedavnom intervjuu (slučajno) otkrila o kome će biti sljedeća sezone – i ne, nije Benedict, piše Esquire. U fokusu će biti Colin Bridgerton!

Ovo je mali odmak od knjiga, ali to ne znači da se redatelji serije neće držati i sadržaja knjiga, samo su odlučili malo preokrenuti raspored i ne ići zamišljenim redoslijedom. Colin nema baš neki ljubavni život, barem za sada. Bio je zaljubljen u Marinu Thomspon, koja je sada udata i jasno mu je dala do znanja da je s njima gotovo. Druga ljubavna priča koja se može dogoditi Colinu je ona s Penelope. Svi već dobro znaju da je ona itekako zaljubljena u njega, ali on to ne primjećuje.

Hoće li sada napokon ta ljubavna priča dobiti sretan završetak? Ili će Colin završiti s nekim skroz desetim? Skroz je lako moguće da je treća sezona o Colinu jer su producenti već prije rekli da postoji mogućnost da neće serija baš vjerno pratiti knjige.

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Bridgerton' s obzirom na svoj znak zodijaka?

Bridgerton treća sezona serija Netflix

Još vijesti