Galerija Breskvica - 2 Breskvica - 1 Breskvica - 3 +3 Breskvica - 4

Krajem veljače i početkom ožujka u Srbiji će se održati natjecanje „Pesma za Evroviziju“, njihova inačice Dore. Pjesme koje će se natjecati su izašle i mogu se poslušati, a jedna je posebno omiljena – čak i kod nas.

Tko će predstavljati koju europsku državu na ovogodišnjem Eurosongu još se ne zna za sve. Neke su države izabrale svoje predstavnike, druge će to napraviti kroz sljedećih mjesec dana. Bez obzira na to da pjesme još uvijek nisu sve odabrane, glavni je ovogodišnji favorit Ukrajina i već im se sada najavljuje pobjeda. Krajem veljače će i Hrvatska odabrati svog predstavnika na Dori, a kojih tjedan dana kasnije, svog će predstavnika imati i susjedna Srbija.

Marcela i Baby Lasagna Znamo sve pjesme koje će se ove godine natjecati na Dori – tko su za sada favoriti?

Od svih kandidata i pjesmi koje se natječu, jedna se izdvojila. O njoj se priča na društvenim mrežama, dobiva pohvale sa svih strana, a ovih je dana među najslušanijim pjesmama i u Hrvatskoj. Radi se naravno o Breskvici. Natjecat će se s pjesmom „Gnezdo orolovo“.

Pjesmom su oduševljeni ljubitelji Eurosonga iz brojnih država, a čini se da pjesma ima šanse za pobjedu i na „Pesmi za Evroviziju“, a mogla bi dogurati i daleko na samom Eurosongu. Sada će sve samo ovisiti o scenskom nastupu koji može Breskvicu pogurati ili uništiti cijeli dojam.

 

 

„Ljudi daj da se složimo jednom u životu i pošaljemo ovo na Eurosong“, napisao je samo jedan od komentatora, a slične su želje imali i brojni drugi. Pjesma je u manje od dva tjedna sakupila 2.5 milijuna pregleda na YouTubeu i po popularnosti vodi daleko ispred svih ostalih. Kako se tebi sviđa?

Misliš da Breskvica treba ići na Eurosong?

Ukupno glasova:

Severina na Eurosongu Tko je i s kojom pjesmom pobijedio na Dori one godine kada ste se rodili?

Eurosong 2024 Pesma za Evroviziju predstavnik srbije favorit breskvica glazba gnezdo orlovo

Još vijesti