Galerija Đana Smajo Đana Smajo - 1 Đana Smajo - 2 +5 Đana Smajo - 3

Ove godine ide druga sezona talent showa IDJ Show, a kako se približava finale, tako su nastupi kandidata sve bolji i bolji. Još se od samog početka izdvojila hrvatska natjecateljica, a nastavlja oduševljavati svakim nastupom.

Kada ti se pjevačica čiju pjesmu pjevaš na glazbenom natjecanju i sama javi s pohvalom, to je big deal. „Meni se baš baš sviđa“, napisala je Mahrina Đani, a s njom će se sigurno složiti i mnogi drugi. Đana Smajo je rekli bismo favorit ovogodišnje sezone IDJ Showa. O njezinim se nastupima uvijek priča, a obrade poznatih pjesama su joj uvijek viralne. Nedavno je sve oduševila sa svojom obradom domaćeg hita „Trebaš li me“, a sada nastavlja niz odličnih nastupa.

Đana Smajo Najbolji nastup na IDJ Showu ove godine je izvela hrvatska natjecateljica

U posljednjoj je emisiji pjevala kombinaciju tri pjesme, dvije od Zere i jednu od Mahrine. Odabrala je tri velika hita, pogledaj koja!

Izdvaja se svojim nastupima od svih ostalih kandidata i definitivno je ovogodišnji glavni favorit i to s razlogom. Njezin glas i karizma su bili dobitna kombinacija!

 

 

Čak i da ne pobijedi, uspjela je toliko osvojiti publiku da će sasvim sigurno svi nastaviti pratiti njen glazbeni put i nakon showa te s nestrpljenjem čekati Đanine autorske pjesme.

đana smajo nastup IDJ show Druga sezona favorit pjesme obrada mahrina žera

Još vijesti