Galerija Đana Smajo - 1 Đana Smajo - 2 Đana Smajo - 3 +4 Đana Smajo - 4

IDJ Show je po prvi put organiziran prošle godine, a kako mu je popularnost odmah skočila i osvojio je gledatelje, sada ide njegova druga sezona. Na ovo se regionalno glazbeno natjecanje prijavila i djevojka iz Splita!

Ukoliko provodiš dane na TikToku, moglo bi ti ime Đana Smajo biti poznato. Ova cura redovito objavljuje videe u kojima ju možemo čuti kako pjeva, a do sada je svojim izvedbama poznatih domaćih i balkanskih pjesama oduševila mnoge. Ima glas, a i karizmu. Đana je odlučila okušati sreću u ovogodišnjem izdanju poznatog glazbenog natjecanja IDJ Show. Iako se natjecanje održava u Srbiji, na njega se prijavljuju kandidati iz svih regionalnih država. Prošlo je do sada već nekoliko krugova ovog natjecanja, a naša je Đana i dalje tu. Izgleda da je osvojila i žiri i publiku, baš kao i nas!

 

 

Većinom ćeš na njenom TikToku pronaći upravo videe pjevanja, a nedavno je sve oduševila svojom obradom velikog hita Toše Proeskog.

 

@dana_smajo Tose❤️ #fyp #foryou ♬ original sound - Đana Smajo

 

Đana inače ima 20 godina i dolazi iz Splita, a kako je rekla u svom predstavljanju, na sudjelovanje u ovom showu su ju nagovorili njeni bližnji. Već se dugo bavi glazbom, a sada je spremna za korak dalje. Na prvoj se audiciji predstavila pjesmom „Magnum“ Edite Aradinović i dobila puno pohvala od svih članova žirija.

Bit ćemo možda malo pristrani i reći da je Đana uvjerljivo najbolja!

đana smajo idj show 2023 natjecateljica iz hrvatske Druga sezona Mlada pjevačica domaća pjevačica glazba

Još vijesti