Slika nije pronađena

Od fan fiction priče jedne obične djevojke do filmskog hita u nekoliko nastavaka! Nakon što je prije nekoliko mjeseci izašao film 'After' sada je najavljeno da će se snimati i njegov nastavak, a zna se i tko će glumiti. Postavi iz prvog nastavka pridružuje se još jedan glumac zbog kojeg ćeš biti još malo više oduševljena.

Ljubitelji filma 'After' pripremite se, jer osim što je najavljeno da film dobiva i drugi nastavak i da se on uskoro počinje snimati, uz to se i glumačkoj ekipi pridružuje Dylan Sprouse! Ovog blizanca Sprouse nije toliko lako uhvatiti u nekom filmu, zadnja veća uloga mu je bila u serijalu Zack & Cody, gdje je glumio zajedno s Coleom.

I dok je Cole aktivno nastavio glumačku karijeru, Dylana nije bilo lako nigdje. Sve do sada! Prije nekoliko dana na službenom Instagram profilu 'Aftera' najavljeno je da se u drugom nastavku glumačkoj postavi pridružuje i Dylan u ulozi Trevora, jednog od Tessinih kolega na poslu i osobu koju Hardin ne može smisliti.


Najavu je snimio Dylan osobno i otkrio da je oduševljen što je ova uloga pripala baš njemu i da jedva čeka da svi mogu vidjeti film!

Za sada se još ne zna kada će film izaći, ali zna se da snimanje kreće vrlo vrlo uskoro, što je i sam Dylan otkrio na svom Twitteru.


Prvi nastavak filma postao je hit, a hoće li i drugi biti jednako uspješan?

Foto: Instagram/ Imdb/ Twitter

M.T.

Film za sve ljubiteljice One Directiona i Harryja Stylesa - fan fiction jedne djevojke dobiva ekranizaciju

[OMG] Šok i nevjerica! Dylan i Cole Sprouse mogli bi imati trećeg dvojnika
Hoće li biti bolji ili lošiji od originala? Disney snima reboot popularnog filma 'Sam u kući'

Pogledajte još:


Nastavak Harry Styles Dylan Sprouse romantična komedija film teen film

Još vijesti