Časna II

U kina diljem svijeta stigao je horor „The Nun II“ i prvog vikenda prikazivanja osvojio gledatelje diljem svijeta.

Prema IMDB-ovom Box Office Mojo, „Časna II“ zaradila je 88 milijuna dolara. Čini se kako je ovom svotom već u prvih par dana prikazivanja nadmašen iznos utrošen u snimanje filma, a koji je bio 38 milijuna dolara.

Premijerni vikend stavio je „Časnu“ na tron najboljeg horor filma ove godine. Usporedbe radi „M3GAN“ je u prvom vikendu prikazivanja u siječnju zaradio 30 milijuna dolara, dok je „Vrisak VI“ premijernog vikenda prikazivanja u ožujku u blagajnu spremio 44 milijuna dolara.

 

 

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog nastavka filma, radnja „Časne II“ ne predstavlja odmak od originalnog naslova, već nastavlja priču tamo gdje je prvi dio stao. Radnja prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile demona i otjerale ga natrag u pakao, jednom zauvijek. U glavnim ulogama su Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Anna Popplewell, Storm Reid i Katelyn Rose Downey.

Na stranici „Rotten Tomatoes“ film ima 75% pozitivnih ocjena. Gledatelji ga hvale zbog estetike i vizualnih rješenja, dok najvećim ljubiteljima horora u filmu nedostaje šokantnih scena.

Hoćete li ići pogledati "Časnu II" u kino?

Ukupno glasova:

 

časna II the nun II radnja časne 2 dvije mlade redovnice najbolji horor film hit u kinima zarada u kinima

Još vijesti