Taylor Swift

Taylor Swift, jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda, režirat će dugometražni film.

Film će producirati Searchlight Pictures, poznata američka filmska kompanija. Detalji o filmu, poput radnje, zapleta ili glumačke postave, obavijeni su još uvijek velom tajne.

 

 

Taylor je umjetnica i pripovjedačica koja se pojavljuje samo jednom u generaciji. Istinska je radost i privilegija surađivati s njom dok kreće na ovo uzbudljivo i novo kreativno putovanje“, kazali su u svojoj objavi za medije predsjednici Searchlight Picturesa David Greenbaum i Matthew Greenfield.

Pjevačica je već napisala i režirala jedan kratki film koji je pratio proširenu verziju njezine pjesme „All Too Well (Taylor's Version)“, koji je osvojio VMA 2022- za najbolju režiju.

 

 

U svojoj glazbenoj karijeri, Swift je stekla reputaciju umjetnice, koja se odlično snalazi u raznim glazbenim žanrovima: od popa, countryja, indie folka i alternativnog roka. Podsjetimo kako je ona dobitnica 11 Grammya.

Kao što je odlična u stvaranju glazbe, vjerujemo da će se ova 32-godišnjakinja odlično snaći i s redateljskom palicom u ruci.

Taylor Swift redateljska palica Taylor Swift snima film Searchlight Pictures David Greenbaum Matthey Greenfield

Još vijesti