Nico Parker i Mason Thames

Početkom 2023. godine saznalo se da Universal Pictures planira filmsku adaptaciju jednog od najpopularnijih crtanih filmova „Kako izdresirati zmaja“.

Mason Thames i Nico Parker trebali bi glumiti Hiccupa i Astrid. Riječ je o talentiranim celebrity imenima, koji iako mladi, već su se uspjeli probiti u svijetu glume.

15-godišnji Mason Thames ostvario je zapaženu ulogu u trileru „The Black Phone“, gdje glumi dječaka kojeg maskirani ubojica i psihopata drži zaključanog u zvučno izoliranom podrumu. Ove je godine već nominiran za nagradu Udruge filmskih kritičara Music Cityja, u kategoriji najboljeg mladog glumca.

 

 

Masonu je tek 15, a filmska partnerica Nico Parker ima 18 godina. Nico znamo po ulozi u seriji „The Last of Us“. No javnost nije baš s oduševljenjem dočekala vijest o odabiru Nico za ulogu Astrid. Događa se poprilično ista stvar kao i s odabirom Halle Bailey za ulogu Male sirene. Kao što su mnogi za ulogu Male sirene očekivali crvenokosu bjelkinju, a ne Afroamerikanku, tako su i za ulogu pripadnice naroda Vikinga očekivali očito nekog plavokosog.

Sa snimanjem će krenuti već ovog ljeta, a film bismo trebali gledati u kinima 14. ožujka 2025.

 

 

kako izdresirati zmaja Nico Parker The Last of Us mason thames the black phone mason thames i nico parker kao hiccup i astrid

Još vijesti