Halle Bailey kao Mala sirena

Halle Bailey u novom intervjuu za časopis Edition otkrila je nešto više o radnji filma Male sirene i kazala kako će filmski remake Male sirene biti feministički u odnosu na originalni crtić.

Prema Halle, radnja filma neće biti fokusirana na romantičnu priču između Ariel i princa Erica.

„Stvarno sam uzbuđena zbog drugačije verzije filma jer smo definitivno promijenili tu perspektivu da samo ona želi napustiti ocean zbog muškarca“, rekla je ova zvijezda koja uskoro slavi 23. rođendan.

 

 

Disney je dugo godina bio kritiziran baš od strane feminističkog pokreta pa se očito modernizirao i više neće prikazivati princeze koje će sve podrediti pronalaženju ljubavi.

„Radi se o njoj samoj, njezinoj svrsi, njezinoj slobodi, njezinome životu i onome što ona želi“, rekla je glumica koja je utjelovila lik Male sirene, a koja će se ovaj puta očito više fokusirati na sebe samu, a ne isključivo na princa.

Halle se osvrnula na minule godine u kojima je bila okupirana snimanjem ovog filma. Na prvu audiciju za ulogu Ariel došla je sa samo 18 godina.

„Osjećam kao da sam puno naučila kroz nju. Bila sam na audiciji s 18, dobila sam ulogu s 19, a uskoro ću napuniti 23 godine. Tako da iskreno osjećam kako mi je Ariel pomogla da odrastem“, rekla je Halle za časopis.

 

 

Mala sirena je snimana punih godinu dana, a Halle je prolazila kroz intenzivnu kaskadersku obuku.

„Bila sam u intenzivnom fizičkom treningu tri mjeseca. Svaki dan bih bila u zraku na žicama ili bih provela cijeli dan u vodi. Bilo je superuzbudljivo i mislim da je moje tijelo bilo u najboljoj formi ikad u životu“, opisala je Halle što je sve morala proći za navedenu ulogu morske sirene.

Film stiže u kina za samo dva mjeseca, točnije 26. svibnja i jedva čekamo da ga pogledamo. 

Mala sirena Na dodjeli Oskara objavljen trailer za „Malu sirenu“: Što smo sve novog otkrili?

film o maloj sireni feminističkija verzija male sirene feministička mala sirena halle bailey otkrila radnju male sirene halle bailey kao ariel

Još vijesti