Zendaya i Timothee

Više od godinu i pol dana nakon filma „Dina: Prvi dio“ koji je osvojio šest Oskara, konačno se pojavio prvi trailer za nastavak znanstveno-fanstastičnog epa Denisa Villeneuvea.

Trailer za „Dinu: Drugi dio“ pun je Timothéea Chalameta, Zendaye i nevjerojatnih scena svladavanja tehnika jahanja divovskog pustinjskog crva. Kako je najavljeno, u drugom dijelu filma bit će prikazano mitsko putovanja Paula Atreidesa na ratnom putu osvete onih koji su uništili njegovu obitelj.

Trailer započinje tako što Timothée Chalamet obučen u odijelo Fremena, objašnjava Zendayi kako bi Arrakis mogao izgledati da je pijesak voda. Očekuje se da će Zendaya imati puno veću ulogu u ovome filmu, jer su obožavatelji bili razočarani što se Chani (odnosno Zendaya) pojavila samo sedam minuta u prvom nastavku filma.

Zatim vidimo Florence Pugh kao princezu Irulan koja govori o Paulu i opasnostima koje on može predstavljati. Austin Butler djeluje poprilično neprepoznatljivo u ulozi negativca Feyd-Rautha Harkonnena, člana klana koji su krivi za smrt Paulovog oca.

U traileru poglavica Fremena Stilgar (Javier Bardem) podučava Paula tehnikama jahanja pješčanoga crva dajući mu savjete: „Budi jednostavan, budi izravan“.

Među ostalim članovima glumačke ekipe tu su Charlotte Rampling kao Časna majka Gaius Helen Mohiam, Léa Seydoux kao Lady Margot i Stephen McKinley Henderson kao Thufir Hawata, odnosno sve glumci s A-liste.

Film bi trebao premijerno biti prikazan u kinima 3. studenog ove godine.

 

 

 

Dina drugi dio film Dina 2 zendaya i timothee chalamet Austiin Butler u filmu Dina drugi dio u kinima od 3. studenog poglavica Fremena Stilgar javier bardem Dune II florence pugh

Još vijesti