Zendaya i Timothee

Zendaya i Timothée Chalamet pojavili su se na CinemaConu, najvažnijem i najvećem eventu kino industrije, u sklopu promocije filma „Dune: Part Two“.

Njih dvoje imaju glavne uloge u filmu koji će izaći u kinima 3. studenoga. Na crvenom tepihu pojavili su se modno usklađeni i napravili modni spektakl, pogotovo Zendaya i to svojim odvažnim outfitom.

 

 

Mlada je glumica pokazala kako kombinirati modu nekih prijašnjih vremena sa sadašnjim trendovima. Na sebi je imala široke vintage hlače, a gore prsluk koji je nosila na golu kožu i kojim je otkrila svoja leđa. Ispod je imala bijele špic salonke.

Svoj je look upotpunila velikim zlatnim naušnicama, narukvicama i glamuroznim decentnim makeup-om

 

.

 

Timothée je izgledao poput bajkera u kožnim motociklističkim hlačama s ugrađenim štitnicima za koljena. Nosio je bijelu majicu, a preko nje crni kožni prsluk.

S obzirom da slavni postavljaju modne trendove, možemo slutiti kako će se prsluci opet vratiti, kao omiljeni modni must-have odjevni komad.

zendaya i timothee chalamet zendaya na cinemacon eventu zendaya i prsluk s golim leđima prsluci opet u modi zendaya i timothee modno usklađeni

Još vijesti