Galerija Raiven i Elsa Srbija – Petunia iz Bambija Nizozemska – Olaf +12 Francuska – Duh iz svjetiljke iz Aladina

Svi mi izgledom podsjećamo na nekoga, a jednog TikTok korisnika su izvođači s Eurosonga podsjetili na Disney likove! Svakog je od izvođača spojio s likom na koga ga podsjeća i ima smisla!

Ako malo bolje pogledaš kandidate s Eurosonga možda i ti primijetiš sličnosti s nekim Disney likom. Raiven totalno podsjeća na Elsu sa svojom dugom plavom kosom i samopouzdanjem kojim zrači. S druge strane, predstavnica Irske će te vjerojatno asocirati na nekog zlikovca. A na koga te asocira Baby Lasagna? Jedan je korisnik na društvenim mrežama odabrao 15 izvođača s Eurosonga i svakoga spojio s nekim Disney likom.

Organizirano gledanje Eurosonga Meow meow groznica i zajedničko gledanje Eurosonga: "Ne sjećam se da je netko imao takvu vojsku obožavatelja"

Stela Rade i Alexander Rybak Stela Rade i prošli pobjednik Eurosonga: Evo kako zvuči Rim Tim Tagi Dim na harmonici ili violini

Vjerojatno će svoje Disney dvojnike dobiti i ostali koji nisu na ovoj listi, ali za sada, pogledaj s kojima je spojio sve ove izvođače, uključujući i Baby Lasagnu. Kada vidiš tko je Baby Lasagna, imat će ti i to smisla! Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Maneskin Fenomen Maneskin se ponavlja: Kako su Maneskin i Baby Lasagna slični?

Najgore odjeveni izvođači na Eurosongu kroz godine - jednom je i Hrvatska osvojila ovu titulu Eurosong - najgore odjeveni 2003. Rusija 2004. Rumunjska +15 2005. Makedonija

Eurosong 2024 izvođači s eurosonga kao disney likovi na koga podsjećaju

Još vijesti