Choose Love

Netflix uvijek ima neki as u rukavu zbog kojeg privuče gledatelje. Sada su najavili da ovaj mjesec stiže nova romantična komedija pod nazivom „Choose Love“ i po jednoj je stvari posebnija od svih drugih.

Ljubiteljice romantičnih komedija, mislimo da bi vam ova mogla itekako dobro sjesti! Romantične komedije nisu oni filmovi koji će te prosvijetliti i zbog kojih ćeš promijeniti život, ali će te na sat i pol zabaviti i odmoriti mozak. Nekada i rasplakati! Na Netflix ovog kolovoza stiže nova romantična komedija pod nazivom „Choose Love“, a moći ćemo ju gledati od 31. kolovoza. U glavnoj je ulozi Laura Marano, koju možda znaš iz Disneyjeve serije „Austin & Ally“.

Filmovi Filmovi koji realno prikazuju veze i odnose: Ovih 8 ljubavnih nisu puni klišeja i bajki

Glumit će djevojku Cami, koja ima sve – savršen posao, dečka iz snova, divan život, ali ima osjećaj da joj nešto nedostaje. Taj osjećaj počne rasti kada slučajno upozna šarmantnu rock zvijezdu Rexa, a istovremeno se u njen život vrati i stara ljubav. Zvuči kao standardna romantična komedija – pa što je tu onda novo? Ovog puta si TI ta koja će odrediti kako će film završiti!

Možda si već gledala nešto na Netflixu gdje si ti kao gledatelj mogla odrediti daljnji tijek radnje. Sada ćemo to moći i u ovom filmu! Kakvu će odluku donijeti Cami, ovisi o tebi. Ti ćeš odrediti sudbinu njenog ljubavnog života. Još nikada nismo imali ovakvu romantičnu komediju i bit će zabavno uplesti svoje prste u radnju. Hoće li završiti s dečkom s kojim je i do sada bila? S rockerom? Ili bivšim? Ti ćeš odabrati! Stvar je jedino u tome da će odluke moći donositi samo gledatelji koji će film stvarno i gledati preko Netflixa.

Filmski poljupci za pamćenje: 12 romantičnih poljubaca iz filmova koji nisu nerealni - i ti ih možeš imati Filmski poljupci Špageti poljubac iz „Lady and the Tramp“ S nogom u zraku kao iz „Princezinih dnevnika“ +9 Poljubac na brodu iz „Titanica“

romantična komedija Novi film Netflix Choose Love interaktivni film novo na netflixu film gdje ti biraš kraj

Još vijesti