Frozen II

Iako je snimanje omiljenog „Snježnog kraljevstva“, najavljeno još početkom godine, do sad nije bilo nikakvih konkretnih informacija o tijeku razvoja ovog projekta.

Ljudi su se počeli pitati kad ćemo i hoćemo li uopće gledati nove avanture sestara Else i Anne? Je li Disney uopće počeo s projektom ili je negdje zapelo?

Zato su na Londonskom filmskom festivalu novinari postavili to pitanje glavnoj kreativnoj direktorici Disney Animationa, Jennifer Lee, koja je režirala prvi i drugi nastavak filma.

„Iako je Frozen III u ranoj fazi razvoja, oduševljena sam onim što sam vidjela“, rekla je Jennifer za Variety. Prema njezinim komentarima, očito je da ona više neće biti dio režije „Frozena“, jer je zauzeta drugim projektima i obvezama.

Lee je bila šutljiva oko samog scenarija, tako da su bilo kakvi detalji o radnji obavijeni velom tajne.

„Marc Smith, koji je bio naš redatelj priče o 'Snježnog kraljevstva II', došao je s nevjerojatnom idejom za još 'Snježnog kraljevstva'“, najavila je Disneyeva direktorica koja je kao redateljica prva dva nastavka ove uspješnice, osvojla i Oscara za najbolji animirani film dodijeljen Disneyu.

Sada se vi pitate kada ćemo opet moći uživati u omiljenom crtiću. Iako službeni datum izlaska „Frozen 3“ još nije otkriven, očekuje se da bi u kina trebao stići u drugom dijelu 2025. godine, kako piše MovieWeb. Možda to baš i nije tako blizu, ali lijepo je znati da Disney nije odustao od projekta. Strpljeni-spašeni, kao i uvijek.

frozen Snježno kraljevstvo frozen III treći nastavak frozena treći nastavak snježnog kraljevstva elsa i anna

Još vijesti