After

„After“ serijal je nastao po knjigama autorice Anne Todd, a nastavak koji je ovog rujna došao u kina „After Everything“ prvi je iz serijala koji nije nastao po knjigama. Fanovi su svejedno imali velika očekivanja, ali s jednom su stvari jako nezadovoljni.

Novi se „After“ željno iščekivao, a sada kada je napokon došao u kina, fanovi su pohrlili pogledati kako će završiti priča Tesse i Hardina. Nećemo ti spojlati kraj niti što se događa u filmu, tako da slobodno nastavi čitati i ako ga nisi pogledala. Jedino što ćemo ti spojlati je jedan nedostatak koji film ima, a koji se fanovima izgleda nije baš svidio.

Hardin Zašto su cure tako lude za Hardinom iz „Aftera“? 10 razloga koji objašnjavaju zašto smo svi pali na njega

Josephine Langford koja glumi Tessu je jedna od glavnih glumica u filmu, ali u ovom posljednjem nastavku to kao da nije slučaj. Tessu vidimo zapravo jako malo u cijelom filmu i čini se kao da je pala u drugi plan. Fanovima to baš i nije dobro sjelo i definitivno je to najveća zamjerka koju imaju na ovaj novi nastavak.

Očekivanja su bila tu, a film ih nije ispunio. Očekivali smo neki epic kraj ove velike ljubavne priče, a nismo ga dobili. Očekivali smo vidjeti i Tessu kroz film, jedva da smo to dobili. Na Twitteru ima hrpa razočaranih fanova.

 

 

Ukoliko si netko kome je draži Hardin i želiš njega što više vidjeti u filmu, onda ćeš biti zadovoljna s ovim novim nastavkom jer sada je on u glavnom fokusu. Tessa je u drugom planu i nema je gotovo sve do kraja filma. Od zadnjeg se filma očekivalo više.

after filmovi Zanimljivosti iza scene sa snimanja 'After' filmova – glumci su otkrili 10 pikanterija

after serijal after everything posljednji film u kinima zamjerka fanovi rekacije na novi after

Još vijesti