Filmske transformacije

Transformacije su samo jedan kratki dio filma, ali su toliko dobre da su ukrale svu pažnju. Likovi prije i poslije transformacije kao da više nisu ista osoba. U ovim ćeš filmovima uživati.

Zamijene im naočale s lećama i izravnaju kosu – i puf! Odjednom je to totalno nova osoba i skoro ju nitko ne prepoznaje više. Koliko god transformacije u filmovima nekada bile pomalo glupe i pune stereotipa, svejedno ih jako volimo. Uglavnom su u girly filmovima, romantičnim komedijama, pa su tako i svi ovi filmovi neki koji su jako zabavni i s kojima će ti vrijeme proletjeti. Nećemo uopće niti pokušati poredati ove transformacije od najbolje do najlošije. Sve su nam jednako dobre! Kada će ti trebati neki slatki filmić za popuniti vrijeme navečer, evo kandidata. Možda te čak motiviraju i za vlastitu transformaciju.

1.The Princess Diaries
U prvom nastavku filma Mia kada sazna da je princeza dobije i transformaciju izgleda. Paolo ju pretvori u drugu osobu. Ovo je vjerojatno jedna od najpoznatijih filmskih transformacija.

2.Pretty Woman
Julia Roberts se od djevojke s ulice do kraja filma pretvori u ženu iz visokog društva. Za sve je zaslužan jedan veliki shopping i drastična promjena garderobe.

3.Clueless
U ovom teen filmu, kraljica škole Cher odluči napraviti dobro djelo i sprijateljiti se s Tai, djevojkom koju odluči preobraziti u popularnu i modno osviještenu.

4.Maid in Manhattan
Svi znaju za ovaj film s Jennifer Lopez, a ako slučajno ne znaš i nisi ga pogledala, propuštaš veliku ljubavnu priču. Ovdje imamo preobrazbu Marise od sobarice u hotelu do osobe koja izgleda kao da je iz elitnog društva.

Filmovi Najslađi načini za upoznati dečka: Top 10 mjesta za upoznavanje po romantičnim komedijama

5.She's All That
Ovaj i sljedeći film su vrlo slični, što ćeš vidjeti i po naslovima. Nije ni radnja puno drugačija. Ovdje je u fokusu djevojka, Laney, koja je štreberica i ne drži previše do svog izgleda. Naravno, na kraju doživi transformaciju za maturalnu večer.

6.He's All That
U ovom je filmu ista stvar kao u ranije spomenutom, samo ovdje umjesto Laney imamo dečka – Camerona. I on je na početku štreber dok ga popularna djevojka iz škole ne pretvori kasnije u njegovu „sređeniju“ verziju.

7.She's the Man
U ovom filmu imamo malo čudniju i drugačiju transformaciju od svih ranijih. Viola je djevojka koja se zapravo transformira u dečka da bi glumila da je svoj brat.

8.The Devil Wears Prada
Andy prije nego se zaposli u modnom časopisu nije netko tko puno drži do svog izgleda, ali pozicija asistentice velike modne ikone Mirande, urednice časopisa, zahtjeva da promijeni svoj cjelokupni izgled.

Wednesday i Sheldon Kako bi izgledali popularni likovi iz filmova i serija da su suprotnog spola? 10 najboljih

9.Cinderella
Ultimativni film s transformacijom izgleda.
Pepeljuga! Sigurno si zaboravila na ovaj filmski hit iz djetinjstva i zaboravila da je i Pepeljuga prošla veliku transformaciju. Ovo je bila PRVA.

10.Mean Girls
Transformacija većinom ide na istu foru – od štrebera do izgleda popularne djevojke. Takvu transformaciju prođe i Cady. Osim izgleda, u njenom se slučaju promijeni i karakter, i to ne na bolje.

Filmovi filmske transformacije promjena izgleda girly filmovi filmovi s transformacijama izgleda lista filmova što gledati

Još vijesti