Breskvica i Voyage

Breskvica je navodno zaboravila da je bila u vezi s Voyageom. Njena je izjava postala viralna, a naravno da je došla i do njega. U jednom je intervjuu rekao što misli o tome.

Breskvica i Voyage su bili onaj epic par. Fanovi su ih obožavali, a kada su prekinuli, suze su se lijevale na sve strane. Mjesecima i godinama nakon prekida fanovi i dalje nisu mogli preboljeti prekid i stalno su se nadali da će se ipak vratiti jedno drugome. Kada su oboje ušli u druge ozbiljne veze, bilo je jasno kao dan da ništa od toga. Nema šanse da je itko zaboravio da su njih dvoje bili zajedno. Osim očito Breskvice.

Voyage Voyage često dijeli fotke iz teretane, a sada je pokazao i rezultate vježbanja! Objavio je fotku bez majice

Ona i Teya Dora su bile gošće u jednom intervjuu, a pitanje koje ih je pitala voditeljica je bilo jesu li ikada bile u vezi s nekim glazbenikom. Obje su glatko i bez razmišljanja rekle "ne". Na to je voditeljica ostala malo zbunjena pitajući Breskvicu: "A što je Voyage?".

Breskvica se počela smijati i rekla je da je zaboravila na njega. Nije prošlo baš toliko puno godina od njihove veze i nije bila toliko kratka. Kako je Breskvica zaboravila na njega? Svi se čude, a reagirao je i Voyage. Priznao je da je vidio taj intervju i rekao: "Ja dolazim iz mjesta poštovanja vremena i bivših. Vremena koje sam proveo s tim ljudima, lijepih sjećanja koje sam imao s tim ljudima, i ne želim uopće sebi davati neka lažna krila. Tako da njoj to neka služi na čast ako je stvarno zaboravila".

 

 

Čak i ljudi kojima Voyage nije drag, rekli su da je ovo tako dobro sročio i da je ispao veći čovjek od nje.

 

 

Baby Lasagna Baby Lasagna otpjevao pop hit i dokazao svim hejterima da itekako zna pjevati

voyage breskvica izjava zaboravila voyaga viralna izjava zaboravila vezu s voyageom reakcija voyaga što je rekao

Još vijesti