Galerija Voyage - 3 Voyage - 2 Voyage +8 Voyage - 5

Jučer je glazbenik Voyage izazvao iznenađenje među obožavateljima svojom izjavom na TikToku Hype TV-a, gdje je odlučno podržao svoju bivšu djevojku Breskvicu u njezinoj težnji da osvoji Beoviziju.

Breskvica Od favorita do najvećeg razočarenja: Breskvica je na srpskoj „Dori“ sinoć fejlala

Ova izjava izazvala je iznenađenje u javnosti, posebno s obzirom na javni prekid između Voyaga i Breskvice koji se dogodio početkom 2021. godine. Njihov odnos bio je predmet brojnih nagađanja, od pretpostavki o pažljivo smišljenom marketinškom triku do širenja tračeva koji dovode u pitanje stvarnost njihove veze.

Podrška koju je Voyage iskazao Breskvici na putu prema Euroviziji svakako je iznenađujuća, ali istovremeno i pozitivna indikacija da su njihovi odnosi, barem poslovno, i dalje u skladu. Oboje su članovi iste produkcijske kuće, što postavlja pitanje koliko je važno odvojiti osobne odnose od profesionalnih, posebno u zahtjevnom svijetu glazbene industrije. Kroz ovu podršku Breskvici, Voyage je poslao snažnu poruku o zajedništvu unutar glazbene zajednice.

@hypetelevizija Vojazu Breskvica nije favorit? #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

 

Unatoč podršci Breskvici, Voyage je otkrio da mu osobni favorit za Beoviziju ipak ostaje Teya Dora i pjesma Ramonda. Posebno je istaknuo Teyin prepoznatljiv uspjeh s pjesmom „Džanum", koja je postala njezin glazbeni pečat. Ovaj izbor jasno ukazuje na raznolikost glazbenih preferencija unutar glazbene scene te način na koji umjetnici cijene i podržavaju talente svojih kolega.

U konačnici, Voyage je zaključio da bez obzira na osobne dinamike, onaj koji će predstavljati Srbiju na Euroviziji ima njegovu iskrenu podršku. Njegova izjava naglašava važnost zajedništva i podrške unutar glazbene industrije, stvarajući sliku gdje umjetnost nadjačava bilo kakve osobne nesuglasice među izvođačima.

Voyage - 3 Voyage odlazi u modne vode? Pjevač je bio na modnoj reviji i izgledao skroz stajliš

 

 

voyage breskvica Beovizija eurovizija

Još vijesti