Vanessa Hudgens i Cole Tucker

Vanessa Hudgens zaručila se u veljači za svog dečka Colea Tuckera, igrača bejzbola.

Sretnu vijest o zarukama podijelila je tada na svom Instagram profilu kada je pokazala divan dijamantni prsten koji je dobila.

Tako je glumica već naveliko u pripremama za veliki događaj u svojemu životu – danu vjenčanja. No, u svemu tome, osjeća se poprilično izgubljeno.

Vanessa je naime gostovala u emisiji „Drew Barrymore Show“ kada ju je voditeljica upitala kako ide s pripremama.

„Teško je“, priznala je glumica koju pamtimo po ulogama u romantičnim komedijama.

 

 

Naime, buduća mladenka muku muči s pronalaženjem lokacije za održavanjem svadbene ceremonije.

„Ne znam, teško je pronaći mjesto. Nekako samo želim pobjeći, stvarno sam izgubljena“, požalila se Vanessa zbog pritiska koji osjeća oko organizacije. 

Drew ju je upitala što njezin zaručnik misli o vjenčanju.

„Mislim, on se samo želi vjenčati sa mnom. On na sve odgovara: 'Što god želiš dušo'“, požalila se Vanessa kako joj Cole ne olakšava oko organizacije.

Vanessa i njezin zaručnik upoznali su se u svibnju 2021. preko Zoom grupe za meditaciju. Započeli su sa dopisivanjem i dvije godine nakon, planiraju vjenčanje.

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

Austin Butler i Vanessa Hudgens Kad želiš izbjeći bivšeg: Neugodan susret Vanesse Hudgens i Austina Butlera zabilježile kamere

Vanessa Hudgens vanessa hudgens o vjenčanju vanessa hudgens planira vjenčanje vanessa hudgens u drew barrymore showu Vanessa Hudgens i Cole Tucker

Još vijesti